full screen background image

BIZARNE TVRDNJE KUVAJTSKE ISTRAŽIVAČICE Suluda teorija: Muškarci su gay jer u anusu imaju gladnog crva… On se hrani spermom…

U nastavku emisije rekla je kako je pronašla lijek za mušku homoseksualnost, koji se temelji na ‘terapeutskim supozitorijima’

Čepići koji se umeću u rektum mogu izliječiti mušku homoseksualnost, sumanuta je tvrdnja akademkinje iz Kuvajta Mariam Al-Sohel za TV kuću Scope, inače poznate po antigay stavovima.

Homoseksualne sklonosti razvijaju se kod muškaraca nakon što su seksualno napadnuti, a nastavljaju se zato što u njihovom anusu postoji crv koji se hrani spermom, bizarna je tvrdnja akademkinje Mariam Al-Sohel u intervjuu za TV kuću Scope sa sjedištem u Kuvajtu.

U nastavku emisije rekla je kako je pronašla lijek za mušku homoseksualnost, koji se temelji na ‘terapeutskim supozitorijima’.

U emisiji je pokazala čepiće namijenjene za rektalnu primjenu, a tvrdi da su njene besmislene tvrdnje utemeljene i na znanosti. Također, kaže da hrana koja je rasla pod zemljom muškarce može učiniti ‘više muškarcima’ i povećati im mišićnu masu, a korisnom za muškost smatra i gorku hranu. 

Inače, Mariam Al-Sohel u Kuvajtu je poznata kao istraživačica s anti homoseksualnim stavovima koja zastupa lažnu tezu da postoje četiri spola: muški, ženski, feminizirani gay muškarci i muškobanjaste lezbijke (žene koje preuzimaju ulogu muškarca u odnosu sa ženom).

Izvor:
depo.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *