full screen background image

BRUTALNO: Saznao je da ga vara i priredio joj nešto što će vas šokirati !

Jedan korisnik Reddita dugo je sumnjao da ga žena vara. Kada je bio skoro siguran odlučio je da na njenu izdaju odgovori okrutnim poklonom. Toliko je posramio pred celom porodicom da će vam zastati knedla u grlu.

“Primećivao sam mnogo tragova i bio siguran da me vara. Smejala se kad šalje poruke i lagala da priča sa majkom. Stalno je ostajala na poslu mnogo duže a kada bih pozvao kolege bi rekle da nije tu. Kada bih je pitao kako to objašnjava samo bi se nasmejala. Jednom je “otišla po mleko” pred ponoć i nije se vratila do dva ujutru.

Moj savet vam je – unajmite privatnog detektiva. Pomaže kod razvoda. Elem, kada sam bio siguran sačekao sam njen rođendan nekoliko meseci kasnije. Iskoristio sam to vreme da sebi nađem smeštaj i konsultujem se sa advokatom. E, a onda je došao rođendan.

Prvo je insistirala da odem negde iz grada sa prijateljima jer je “morala da radi i taj dan je samo podsećao da stari”.

Znao sam da je nešto po sredi a onda sam našao flašu šampanjca i dve čaše u plakaru. Pukao sam. A onda sam skovao plan. Otišao sam kod prijatelja i pravio se da sam otputovao. Onda sam odatle zvao njenu majku, oca, sestru i prijatelje. Rekao sam im da pravim žurku iznenađenja. Našli smo se ispred stana i rekao sam im da budu što tiši. Bilo je oko osam ujutru. Majka je nosila tortu a ja sam otključao vrata. Otvorio sam ih naglo i svi smo viknuli “iznenađenje”.

Zatekli smo je sa ljubavnikom golu golcatu. Majka je ispustila tortu, setra joj je vrištala, otac počeo da urla. Moja sada bivša žena je vikala na mene dok je njen ljubavnik navlačio pantalone i bežao. Najbolji rođendanski poklon koji sam ikome dao”, napisao je muškarac.

Verovatno vam je jasno zbog čega je ova priča postala internet hit. Njene verzije su posle foruma osvanule na mnogo sajtova a skoro nigde nemaju manje od 4.000 deljenja.

Rođendan za pamćenje, nema šta.

Izvor: 24sata
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *