full screen background image

Divna Karleuša nije umrla od posljedica raka?! Evo šta se dešavalo samo dan prije kobnog 3. marta.

--

Divna Karleuša preminula je 3. marta od posljedica opake bolesti, a novinarka se mjesecima unazad borila, uz podršku svoje kćerke Jelene Karleuše.

Njih dvije su se čule samo nekoliko sati prije smrti poznate radijske voditeljice, a vidjele su se u petak uvečer, samo tridesetak sati prije kobnog ishoda.

Njih dvije su se vidjele u jednom restoranu gdje su zajedno večerale. Prema riječima izvora, Divna je te večeri priznala kćerki da je iskašljavala krv.

– Iako je tokom januara mjeseca Divna posjetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usljed terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primijetila i rekla joj da odmah sutradan treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila spriječena da bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi ljekarima. U nedjelju ujutru je preminula – prenijeli su mediji, po pisanju Skandala.

– Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije ljekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom! Baš je Saša Popović izjavio da se posljednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vijesti pošto je Jelena sletjela na aerodrom sa nastupa, pjevačica je otišla pravo u bolnicu gdje se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za posljednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage – objasnio je izvor.

Izvor: bhdijaspora.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *