full screen background image

FANTASTIČAN TEKST SRBIJANSKIH MEDIJA Nije Džeko džaba Dijamant, a ne kao onaj Vranješ…

--

Pojedini srbijanski mediji pokušali su u aferu između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše uvući i Edina Džeku, ali su se grdno prevarili.

Srbijanskim tabloidima bila je potrebna veća zvijezda od Vranješa, a kako Edin Džeko odavno prati Jelenu Karleušu na Instagramu, to je pojedinim medijima bilo dovoljno da izmisle aferu.

Međutim, niko u to nije povjerovao, a srbijanski Kurir donio je sjajan tekst na tu temu, koji vam u cjelosti prenosimo:

Definitivno, bosanski fudbaleri padaju na srpsku folk divu Jelenu Karleušu. Za Vranješa zna već cijeli svijet, ali pojedini mediji željeli su u cijelu priču uvući i Edina Džeku.

Brak između Amre i Edina primjer je sretnog braka u kojem vlada harmonija, a mnogi ih uzimaju kao uzoran par, koji se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i viđaju na svim velikim događajima.

Ponovo je procurila priča o Džekinom i Karleušinom dopisivanju, a na to očigledno nisu ostali imuni Amra i Edin, koji ovih dana na Instagram postavljaju svoje porodične fotografije sa raznih destinacija i tako pokazuju da oni pričaju ljubavnu priču koji nikakvi tračevi ne mogu da poljuljaju. Oni žive svoju bajku.

Džekin i Karleušina priča ostala je samo na nivou lajkova, a sve je počelo sa lajkom fotografije na Instagramu na kojoj pjevačica pozira u brushalterima 2017. godine.

Iako veoma rijetko lajkuje fotografije, redovno posjećuje Jelenin Instagram i iako ne komentariše, voli da lajkuje.

Međutim, pojedni mediji su objavili da su Džeko i JK prije tri godine ostvarili kontakt putem Instagrama i svakodnevno su se dopisivali. Ona je njemu, navodno, slala eksplicitne fotografije kojima se on hvalio saigraču i prijatelju Aleksandru Kolarovu. Kolarov je Džekovu tajnu prenio u reprezentaciju Srbije, a to je došlo i do Duška. Kada je Tošić to saznao, kontaktirao je Edina, ali je on to sve demantovao.

Uprkos cijeloj aferi, Džeko nije otpratio Karleušu i danas se nalazi na listi njenih pratilaca. Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pjevačicinu stranu i podržao je. Ne zovu njega džabe “bosanski dijamant”.

Naime, po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.

“Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima nemerljivo je. Nikada nikog nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet, gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva – neka šuti. Za kraj, apelovat ću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da mi naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju, nasilju, lažima”, napisala je tada Jelena, a Džeko je podržao.

Izvor: bhdijaspora.net
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *