full screen background image

Goca Tržan poručila: Miljana me ne zanima, njen sin neće biti brat mojoj Leni!

Pjevačica Goca Tržan kaže da je Miljana Kulić, koja je zatrudnila sa Gocinim bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, ne zanima, kao i da njena kćerka Lena neće biti u srodstvu sa Miljaninom bebom, iako imaju istog oca. Goca kategorički tvrdi da Lena i Miljanino dijete, bez obzira na to što imaju istog oca, neće biti u srodstvu.

– Neće Lena dobiti polubrata. Uostalom, to će biti njen izbor da li će jednog dana htjeti da ga upozna ili ne – izjavila je Goca i dodala da je čitava priča oko rijaliti trudnoće ne zanima.

– Kakve veze ja imam sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u cijelu situaciju, niti pratim te ljude. To je nešto što se dešava mimo nas i nije dio našeg života – objasnila je pjevačica i napomenula da Miljanu ne poznaje i da nema ništa protiv nje.

– Ja tu ženu ne poznajem, tako da nju uopšte ne bih komentarisala. Ne govorim iz nekog animoziteta ili neprijateljstva prema njoj. Prosto ne volim da diram u nešto što nije dio mog života, pa tako ne volim da bilo ko dira ono što je moje. Zaista svakom nerođenom djetetu želim sve najbolje, ali ponavljam da to nema veze sa mnom i mojom kćerkom – zaključila je Goca Tržan.

Da podsjetmo, Miljana je u “Parovima” zatrudnila sa Marinkovićem, a potom je napustila ovaj rijaliti i ušla u “Zadrugu”.

 

Izvor: novostidanas.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *