full screen background image

GORUĆA PRIČA SA ESTRADE: Severina u centru novog skandala

--

Hrvatski list “24 sata” piše da je Severina doživela veliki krah, te da su joj propala tri koncerta, da je otkazala saradnju advokatu, PR-u i menadžeru koji je prati tokom čitave karijere, a njeni problemi su im goruća priča.

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

 U pitanju je basista Henri Radanović koji je za “24 sata.hr” priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

 – Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar – rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

 – Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji – između ostalog je rekao basista.

 Inače, hrvatski list “24 sata” piše da je Severina doživela veliki krah, te da su joj propala tri koncerta, da je otkazala saradnju advokatu, PR-u i menadžeru koji je prati tokom čitave karijere, a njeni problemi su im goruća priča.

 Podsjećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pjevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmijenili teške riječi i optužbe.

 Blic” je tada pokušao da stupi u kontakt sa Tomicom Petrovićem, međutim on je bio nedostupan za komentar. Po gradskim kuloradima kruži priča i da će cjelokupnu Severininu karijeru voditi neko novi – njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

Izvor: (Blic.rs/SB)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *