full screen background image

HILJADE EVRA NA NEDELJNOM NIVOU! Ljuba Pantović dogovorila sa produkcijom Pinka NENORMALNE USLOVE: Ako je neko pominje negativno ili je spajaju sa ćerkom – BONUS NOVAC!

--

Ljuba Pantović, bodi-bilderka i majka Aleksandre Subotić, jedne od najkontroverznijih rijaliti zvezda, dobro će unovčiti učešće u drugoj sezoni „Zadruge“.

Ljubi je gotovo istovremeno stigla ponuda od producenata „Zadruge“ i „Parova“, ali je na kraju novac presudio za čije „boje“ se odlučila bivša reprezentativka u bodi-bildingu.

– Ljuba je pred kraj prve sezone „Zadruge“ dobila poziv od producenata „Pinka“, ali je dugo razmišljala da li joj uopšte treba učešće u novom rijalitiju. Dugo je odlagala dolazak u Beograd i odlazak na razgovor sa producentima rijalitija, ali je usledio poziv koji je sve promenio – kaže izvor blizak Ljubi i objašnjava šta je uticalo na to da bodi-bilderka promeni odluku.

– Ljubu su onda pozvali i producenti „Parova“, jer žele da u novoj sezoni ona bude centralna ličnost rijalitija. Ponudili su joj sjajne uslove i odličan honorar, ali je Ljuba i njih stavila na čekanje. Međutim, u jednom trenutku je presekla, spakovala kofere i iz Švedske se zaputila za Beograd. Rešila je da ode na razgovor sa čelnicima i „Pinka“ i TV „Hepi“, pa šta bude – kaže naš izvor i otkriva da je sportiskinja za obe produkcije imala svoje uslove. Veći honorar, ali i bolje uslove, ponudili su na kraju čelnici „Pinka“, te se sportiskinja rešila njima da se prikloni.

Ljubu ne interesuje ko će ući u „Zadrugu“ i sa kim će se takmičiti za glavnu nagradu sve dok su njeni interesi potpuno zaštićeni. Zbog toga je u razgovorima sa producentima oba rijalitija insistirala na nekoliko bitnih stvari. Najpre na honoraru, koji je više nego solidan. Ljuba će dobijati nekoliko hiljada evra na nedeljnom nivou, a dogovorila se da svako pominjanje njenog imena u negativnom kontekstu i dovođenje u vezu sa ćerkom Aleksandrom Subotić dodatno naplati – kaže izvor i dodaje:

– Jasno je Ljubi da će Aleksandra biti jedan od glavnih aduta druge sezone, kao i njen bivši partner Aleksandar Čabarkapa. Zbog toga je i tražila da uđe nekoliko nedelja nakon što rijaliti počne kako bi se što bolje pripremila. Ljuba ne krije da je ćerka više ne zanima i da je prekinula svaki odnos sa njom, ali nema nameru da je štedi u rijalitiju – kaže naš izvor na kraju.

 

Izvor: radiobalkanfox.com

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *