full screen background image

Hot,Hot: Već na samom startu je počela da viče kako je razvaljujem i kako ne može da ga primi do kraja..

--

Sve se desilo u trećem razredu srednje škole. Školska godina je tek bila počela a ja nisam sve do tada nikada imao se*s, sva moja iskustva bila su vezana za po*no časopise. Ne mogu reći da nisam bio poželjan kod djevojčica iz škole jer je svako primećivao dječaka vitke građe, crnokosog i nadasve jako obdarenog među preponama. Mi dječaci oduvjek smo voljeli da na časovima fizičkog vaspitanja virimo kroz ključaonicu i gledamo djevojčice dok se presvlače. Tako sam i ja jednom to pokusao i bio uhvaćen od strane Danijele koja je išla u moj razred. Uhvatila me je za ruku povukla u stranu i rekla mi da je sačekam ispred škole poslije nastave a ako to ne uradim da će me reći razrednoj. Ja sam samo klimnuo glavom u znak odobrenja.

Kada se završio poslednji čas svi su napustili školsko dvorište, jedino sam ja ostao da čekam Danijelu. Ona je izašla poslednja. Bila je to djevojka duge crne gose, povelikih g**ova a sise neka prosječna trojka. Nije bila neke manekenske gradja ali nije bila ni loša. Kada me je ugledala da je čekam nasmješila se i povukla me za ruku da je pratim iza škole. Rekla mi je pošto sam ja virio da vidim njih gole ona sada želi da vidi moj ku*ac kako izgleda. Ja sam se protivio u početku ali kada mi je zaprijetila da će me reći razrednoj. Pristao sam, u sebi sam pomislio ako hoćeš da ga

vidiš kučko evo ti ga i svukao hlače a sa njima i bokserice. Moj ku***c koji je bio jako debeo i dug 18 centimetara( mjerili smo ga svako ljeto ja i drugari)je izletio napolje. Ona ga je pogledala i rekla šta je ovo sunce ti poljubim, pa ovo je pravo čudovište. Pogled nije skidala sa njega dobrih pet minuta. Onda je uzela ga u ruku i počela da ga d**a polako. Ku*ac mi je sve više rastao i sada je bio u punoj veličini. Ja sam se osjećao kao da sam na sedmom nebu, jer prvi put u životu mi djevojka dr*a ku*ac. Pokušao sam da je dirnem do njene pice onako preko hlača ali nije dala samo je odbacila moju ruku. Spustila se na koljena i počela ga da pu*i. Nije mogao puno ući u njena malena usta samo gla*ić je ulazio. Stalno mi je

ponavljala kako je veliki i debeo da ne može ga ni u usta staviti. Ja sam je uhvatio za kosu i počeo sam da ga jače nabijam u njena usta ali se brzo odmakla. Rekla mi je polako hoćeš da me udaviš sa ovom tvojom batinom. Pu*ila mi ga je jedno dobrih deset minuta. Ubrzo sam svr*io počeo sam da špricam svukuda po njenom licu i kosi. Nikada u životu nisam tako obilato svr**o. Ustala je ali i dalje nije skidala pogled sa moga kur** držeći da u rukama on je i dalje bio tvrd. Rekao sam joj da bi i ja trebao da dobijem za uzvrat nešto. Tada mi je rekla da je mogu uhvatiit za si*e. Stavio sam ruke na njene sise preko majice. Bile su čvrste onako jake, stiskao sam ih koliko sam mogao. U jednom trenutku rekla mi je da je dosta i da mora otići kući i da o ovome nikome ne govorimo.

Došao sam kući, istuširao sam se i legao da gledam tv. Stalno sam razmišljao o današnjem događaju kako mi je Danijela pu*ila ku**c. Negdje uveče stigla mi je poruka na telefon da izađem ispred haustora. To je bila poruka od Danijele. Istrčao sam iz stana rekavši mojima da idem do druga da nešto vidim i da se brzo vraćam. Ona je već bila čekala dolje. Rekla mi je da ne može da prestane da razmišlja o mome kurcu i da želi da je izje**m noćas. Otišli smo u obližnji park i sakrili se iza negog žbunja. Tu je bilo poprilično mračno a i jedna mala drvene klupica. Ona se samo na**zila preko te klupice skinuvši trenerku do koljena i rekla mi da joj gurnem moju kur***u i pi*u ali polako. Prišao sam od pozadi i počeo da ga uvlačim. Već na samom startu je počela da viče kako je razvaljujem i kako ne može da ga prima koliko je velik. Ja sam polako ulazio i izlazio a ona je sve više vla*ila. Tražila mi je da je sada malo brže je**m. Ja sam ubrzao a ona je sad već počela da jako uzdiše i da se dere kako je razvaljujem. Jebao sam je tako jedno deset minuta i rekla mi da stvarno nikada nije ovako izje**na bila iako se već jeb**a sa starijim nekoliko puta.

 

Izvor: apsolutnozanimljivo.com
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *