full screen background image

KAD LJUBAV ZABOLI: Zaprosio je djevojku u zrakoplovu i oduševio cijeli svijet, a onda je uslijedio šok!

--

Prosidba se dogodila još u svibnju u zrakoplovu China Eastern Airlines kada je muškarac kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku s kojom je u vezi četiri godine. Jedna je stjuardesa ostala bez posla nakon što ju je njezin dugogodišnji dečko zaprosio na letu dok je ona radila.

Jedan od njezinih najsretnijih trenutaka tako je postao među najtužnijima jer je zbog prosidbe ostala bez posla koji je voljela raditi.

Prosidba se dogodila još u svibnju u zrakoplovu China Eastern Airlines kada je muškarac kleknuo na koljeno i zaprosio svoju djevojku s kojom je u vezi četiri godine. Na istom letu bili su i njegovi prijatelji, a stjuardesa je putnicima na razglas rekla kako nije znala da će njezin dečko to učiniti i zahvalila im je što su bili svjedoci njihovog sretnog trenutka.

No, početkom rujna kineska televizija izvijestila je kako je stjuardesa zbog prosidbe dobila otkaz.

Aviokompanija joj se u pismu zahvalila na suradnji uz objašnjenje kako je svojim postupkom ignorirala sigurnost putnika te da je ‘privatno romantično ponašanje dovelo do nemira među putnicima’. Vijest o otkazu podijelila je javnost u Kini. Mnogi misle kako se tvrtka ponijela nehumano, dok drugi tvrde da su ‘privatne stvari’ tijekom posla neprimjerene.

Izvor: ekspresno.org
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *