full screen background image

KARLEUŠA DOŽIVJELA NOVI SLOM! Jeziva scena na snimanju Zvezda Granda!

--

Jelena Karleuša se nedavno vratila na snimanje emisije „Zvezde Granda“, a iako se činilo da se polako oporavlja posle gubitka majke, snimanje je tokom protekle nedelje prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživela u studiju

 Karleuša je usred snimanja, iz tada nepoznatog razloga, izjurila sa scene i otišla u bekstejdž.

 Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vreme odmicalo, postajala je razdražljiva i videlo se da sve teže podnosi to što sedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju.Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu – priča izvor i objašnjava da je istog trenutka za njom krenuo direktor Saša Popović.

– Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali Popović je trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje trajalo je više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku – kaže izvor i navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

– U svom tom ludilu jasno se čulo Jelenino dozivanje Divne. Nebrojeno puta je ponovila: „Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem i bićemo ponovo zajedno“. Njeno takvo stanje rasplakalo je pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače – priča izvor i otkriva da je Karleuša sve vreme pokušavala da otera Popovića od sebe.

– Iako je Saša na sve načine pokušavao da je smiri, nije mu uspevalo. Jelena ga je gurala i govorila mu da je ostavi na miru. Grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena. Posle nekog vremena, pridružila mu se i Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: „Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim da budem ovde. Pući će mi srce od bola“, i tako nekoliko puta. Marija joj je rekla da se sabere i bukvalno joj naredila da ustane i nastavi snimanje – navodi izvor i ističe da se upravo u tom trenutku JK sabrala, dovela u red i vratila na scenu.

– Kako joj je Marija rekla: „Odmah da si se smirila i izašla na scenu“, tako je Jelena prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo. Svi smo bili šokirani u tih pola sata. Ipak, svima je bilo drago da je na kraju Jelena došla sebi i da se njeno užasno stanje popravilo – zaključuje izvor.

Izvor: informer.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *