full screen background image

MIRA ŠKORIĆ OSULA PALJUBU PO NATO, O NJOJ PIŠU I NjEMAČKI MEDIJI: Treba za uši da ih dovučemo u naše bolnice! SVE SU NAS POTROVALI!

--

Mira Škorić osvanula je u na jednom poznatom portalu u Nemačkoj zbog izjave da će se pridružiti građanima koji će u oktobru tužiti zemlje članice NATO koje su 1999. godine bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom

Njena izjava da su nas sve potrovali izazvala je buru komentara i oprečna mišljenja kod tamošnjih čitalaca. Jedni su je kritikovali, a drugi podržali.

Podsetimo, Škorićeva je na manifestaciji u Leskovcu održala sjajan koncert, nakon kojeg je odgovarala na brojna pitanja novinara, pa se između ostalog osvrnula i na svoju bolest.

– Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam iskreno. Međutim ja, kao i mnogi građani, pretrpela sam brojne posledice zbog bombardovanja. Sve ih zbog toga treba tužiti! Sve su nas potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i sprovedemo ih kroz onkološka odeljenja na kojima leže deca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna deca, a moraju da se bore s nečim što ih izjeda – rekla je Mira.

Izvor: informer.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *