full screen background image

NAJVEĆA ZVIJEZDA MUNDIJALA KRIJE VELIKU TAJNU! Zašto Ronaldova djeca nemaju majku?! Platio je desetine MILIONA EURA da se ISTINA nikad ne sazna!

--

Iako je uvijek imao prelijepe djevojke, jedan od najboljih fudbaler svijeta je koristio usluge surogat majke kako bi se ostvario u ulozi oca. Javnost je bila šokirana kada je prije više od šest godina Portugalac saopštio da je postao otac.

Dobio je sina Kristijana Ronalda Juniora i odmah obavijestio javnost da su sva roditeljska prava prebačena na njega i da majka neće imati nikakav kontakt sa djetetom. Nikada se nije saznalo da li je najstarijeg Ronaldovog sina rodila surogat majka ili je “rezultat” neke kratke afere.

Prije nekoliko dana Ronaldo se pohvalio na društvenim mrežama da su njegovi blizanci Eva i Mateo napunili godinu dana. Britanski mediji su otkrili da su blizanci, dječak i djevojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti dijelom dostupni javnosti. Među njima je ugovor između određenog roditelja, u kom dijelu je potpisan Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, i nepoznate majke. List prenosi da je štriklirano polje Surogat materinstvo. To je samo dio zagonetke, jer djeca nisu rođena u Los Anđelesu, već La Mesi, kalifornijskom gradu u blizini meksičke granice. Tamo izvodi iz matične knjige rođenih otkrivaju da su djevojčica Eva Marija i dječak Mateo rođeni prije tri nedjelje, ona u 9.07, on minut kasnije. Ovaj dokument riješio je jedan dio misterije, jer su do sada tabloidi nagađali čak da su “navodne blizance” rodile dvije različite žene. A njihov stariji brat? Ronaldova majka Dolores napisala je u svojoj zvaničnoj biografiji da je lično otišla po Kristijana mlađeg u privatnu bolnicu na Floridi, i odvela ga u Španiju. Međutim, ta priča je izgleda samo pokušaj da se javnosti zamažu oči, pošto krštenica Ronaldovog starijeg sina jasno navodi da je rođen u istoj bolnici gdje i njegovi mlađi brat i sestra.

Advokatica specijalizovana za pitanja surogat materinstva Stefani Kabaljero rekla je za američku štampu da je moguće da su sva Kristijanova djeca iz iste grupe embriona. Navodno, kada je mali Kristijano začet, rutinski je oplođeno više embriona, koji su potom zamrznuti, i odatle su stigli i Eva i Mateo.

U Portugaliji surogat materinstvo je bilo zabranjeno do prošle godine, a sad je dozvoljeno samo specifičnim slučajevima, u Španiji nije dozvoljeno, pa je Ronaldo otišao u Kaliforniju gdje su zakoni blagonakloni prema svakome ko želi da na ovaj način dobije dijete, pa i neoženjenim i neudatim osobama.

Klijent u ogromnoj bazi podataka bira ženu koja donira jajnu ćeliju. Među podacima su njihove fotografije, razni detalji iz biografije kao što su životne navike ili zdravstveno stanje. Odabrana donatorka dobija uobičajenu nadoknadu od oko 7.000 eura. Agencija za blizance ubira honorar od 140.000 eura za cijeli proces, od čega samo 40.000 ide surogat majci. U Kaliforniji, žena koja je donirala jaje neće biti i surogat majka, već će za to biti angažovana druga žena, kako se slučajno ne bi razvio emotivni odnos.

Prije nego što oplođeni embrion, ili embrioni, budu implantirani u surogat majku, ona i otac potpisuju ugovor kojim se njemu prepuštaju sva prava, odnosno ona se svojih odriče u potpunosti. Obično se biološki otac i surogat majka nekada ne sretnu, što znači da one praktično nemaju predstavu da su rodile dijete nekoj slavnoj ličnosti.

Međutim, britanski San je pisao da je majka Kristijana Juniora dobila čak 11,5 miliona eura kako bi ćutala o njihovom dogovoru.

Za sve je krivo problematično djetinjstvo?

Neki Ronaldovi stari prijatelji i komšije sugerišu kako je njegova odluka da sam odgaja djecu podstaknuta traumama iz djetinjstva. On je kao najmlađi od četvoro djece odrastao u siromaštvu, živeći u kući sa zidovima punim azbesta.

Njegov je otac postao težak alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova je majka, u strahu da neće imati dovoljno novca da se brine za još jedno dijete, navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku.

Njegova majka je progovorila i o griži savjesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal.

Neke od drugih teorija zašto želi da bude jedini roditelj djeci govore kako je to ultimativni dokaz njegove narcisoidnosti i kako jedino želi da bude odgovoran za njihov uspjeh, druge kažu kako ne bi svoje djevojke nikad želio da “poružni trudnoćom”, a treći pak da je zaista homos*ksualac, koji to pokušava da sakrije na sve moguće načine.

Međutim, sve te priče su pale u vodu kad se pojavila Georgina. Ronaldova vjerenica je u novembru rodila Portugalcu prelijepu kćerkicu Alanu Martinu.

Izvor: kurir
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *