full screen background image

Nevjerovatna ispovijest: Izgubila sam nevinost sa profesorom, stvarno sam ga željela, a onda mi se desilo nešto užasno

--

Ova devojka je postala vrlo bliska s gostujućim predavačem na svom fakultetu u Velikoj Britaniji i požalila se kolumnistkinji lista “The Sun” Dragoj Didri, jer oseća krivicu.

Ovo je njena priča, a niže je savet koji je dobila:
“Draga Didri,

Imala sam fantastičan seks sa starijim oženjenim muškarcem, ali možda sam mu zbog toga uništila brak i osećam se toliko krivom.

Imam 19 godina i došla sam iz Indonezije da studiram biznis na univerzitetu. Tamo smo imali gostujućeg predavača koji je držao predavanje o uspešnom onlajn poslovanju.
Nakon predavanja sam razgovarala s njim i rekla mu da je vrlo inspirativan.

Izgledao je polaskano i pitao me da li bi mogla da mu kažem gde može nešto da pojede pre nego što ode na voz. Kako naš kafić nije sjajan, predložila sam mu obližnji restoran. Pitao me kojim smerom da krene pa dodao: “Ali stvarno, zašto mi se ne bi pridružila?”.

Pristala sam i tako smo se bolje upoznali. Pričala sam mu o mojoj porodici i crkvi kod kuće. On ima 41 godinu i došao je iz Indije. Oženjen je i ima dvoje dece, ali oni žive u Indiji.

Tražio mi je broj broj i počeli smo da koketiramo.

Ponovno smo se susreli u Londonu sledeće nedelje. Pitao me je da li možeda me poljubi. Nikada pre se nisam pošteno poljubila i osećaj je bio predivan. Rekla sam mu da moram da idem, a on mi je rekao:

“Nemoj da ideš, voleo bih da se opet nađemo. Imam osećaj kao da se zaljubljujem.”

Bila sam polaskana. Pozvao me je u svoju hotelsku sobu. Imali smo seks. Bilo mi je to prvi put, ali osećaj je bio tako dobar.

Rekao mi je da mu supruga ima 47 godina i da se više ne seksaju. Oboje su radoholičari pa nikada nemaju vremena jedno za drugo.

Viđali smo se redovno, ne samo zbog seksa – iako je bio neverovatan. Zaljubili smo se. Provodili smo po dane zajedno kao muž i žena. Pomagao mi je s mojim učenjem.

Jedno jutro sam se probudila i pronašla poruku koja mi je slomila srce. Napisao je:

“Moram da se vratim u Indiju. Moja supruga je bila ovde dve nedelje i videla je naše poruke. Žao mi je. Pokušaću da pronađem način da te kontaktiram kada se vratim”.

Ne znam šta da radim. Da li sam upropastila nečiji brak?

Moja porodica ima stroge vrednosti i oni bi se mene jako stideli.

Savet:

Tvoj ljubavnik je bio taj koji je odlučio da vara svoju suprugu. Da, napravila si grešku što si se upustila u odnose s oženjenim muškarcem, ali sada iz toga treba nešto da naučiš. Ako on i pronađe način da te ponovno kontaktira, reci mu da si shvatila koliko je to bilo pogrešno i blokiraj ga.

Nema razloga da tvoja porodica sazna šta se dogodilo. O tome možeš sigurno razgovarati s profesionalnim savetnikom.

 

Izvor: koktel.org
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *