full screen background image

Nijemac na neobičan način ide na posao: Umjesto bicikla izabrao plivanje VIDEO

--

Ako vam je dosadilo putovanje na posao javnim prijevozom, automobilom ili biciklom, a pješice vam je predaleko, možda bi trebali pokušati nešto potpuno drugačije.  Potrebna vam je samo rijeka koja teče u blizini vašeg doma i radnog mjesta, piše BBC.  Na takvu je ideju došao 40-godišnji Benjamin David iz njemačkog Münchena koji svaki dan pliva dva kilometra nizvodno do svog posla.

Odjeću, laptop, mobitel i novčanik spremi u vodootpornu torbu, izađe iz stana te skoči u rijeku i otpliva dva kilometra do ‘stanice’ koja mu je najbliže kompanije u kojoj radi.  Rijekom Isar pliva sada već dvije godine i vjerojatno je jedina osoba koja to radi, no on ne planira prestati.  Kada vremenski uvjeti nisu dobri, 40-godišnjak naravno ne riskira svoj život i tada ne skače u rijeku već do posla dođe javnim prijevozom ili pješice.

– Nisam baš svetac. Kad sam na biciklu, galamim na automobile koji prolaze. Kada sam pješke, galamim na bicikliste, i tako dalje. Samo nekoliko metara dalje od mene je rijeka, a plivanje me potpuno opušta i osvježava – ispričao je ovaj 40-godišnjak koji osim što izbjegava gužvu u prometu na ovaj se način rješava i stresa.

Pogledajte video:

Izvor: najsavjeti.com

loading...Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *