full screen background image

Njih 4 će ukupno zaraditi 400.000 eura: ovo su najplaćenije učesnice zadruge!

--

Učešće u rijalitiju postalo je najplaćeniji posao u Srbiji. Dok su ranije velike svote novca zarađivali samo pobjednici takvih takmičenja, danas i ostali učesnici dobijaju ogromne honorare.

Tako će Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Miljana Kulić i Stanija Dobrojević za deset mjeseci u “Zadruzi 2” ukupno zaraditi 400.000 eura.

– Luna je najplaćenija u nastavku rijalitija. S obzirom na to da je sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kockar bila najveća zvijezda prve sezone “Zadruge”, ona je sada tražila i dobila 3.000 eura nedjeljno, što je čak 2. 000 više nego prošle godine. Blogerka će gotovo sigurno ostati do kraja rijalitija, pa će za deset mjeseci zaraditi čak 120. 000 eura – otkriva izvor. Na listi najplaćenijih slijede Miljana i Aleksandra, koje su se izborile za nedjeljni honorar od 2.500 eura.

– Od Kulićke se očekuje da izdrži 10 mjeseci u rijalitiju jer će imati pomoć majke Marije, a s njom će biti i sin Željko. Njoj su najprije ponudili nedjeljni honorar od 2.000 eura, ali se ona izborila za 500 eura više. Tako će na kraju rijalitija inkasirati ukupno 100.000 eura! Istu sumu dobiće i Aleksandra Subotić, koja će u šou ući sa mužem Davidom Dragojevićem i majkom Ljubom Pantović, s kojom je u svađi – priča izvor.

Nekadašnja najveća rijaliti zvijezda Stanija Dobrojević odlučila je da se vrati na “mjesto zločina”. Pošto joj je u Srbiji popularnost opala jer je u Americi bezuspješno pokušavala da gradi karijeru, ona je prihvatila ponudu za “Zadrugu 2” (2.000 eura nedjeljno).

Stanija će u Šimanovcima, ako ostane do posljednjeg dana zaraditi 80.000 eura – zaključuje izvor.

Kao i u prvoj sezoni, većina anonimnih i manje poznatih učesnika boraviće u rijalitiju bez honorara. Tako će mnogi klupski pjevači željni parčeta medijskog neba dobijati samo reklamu na Pinku, ali ne i novac.

 

Izvor: koktel.org
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *