full screen background image

NOLE POSLAO URNEBESNU VIDEO PORUKU KARLOVIĆU, PA POSTAO HIT NA INTERNETU: „Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić… htio bih, ako si željan…“

--

Ivo Karlović je nastavio seriju pobjeda u dvoboju s Bornom Ćorićem, i to desetak dana nakon što je proslavio 40. rođendan .

Karloviću je ovo najbolji rezultat nakon što je igrao finale prvog turnira sezone u Puneu i najbolji rezultat u Indian Wellsu od 2011. kada je bio četvrtfinalist i za centimetar ostao kratak u dvoboju s Rafaelom Nadalom.

Dobre igre ‘veterana’ Karlovića oduševile su teniski svijet i nisu prošle nezapaženo. Tako je svjetski broj 1 Novak Đokovićodlučio poslati urnebesnu poruku našem tenisaču i u svome stilu poručiti mu da su najbolje godine tenisa zapravo – tek pred njim!

“Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić… htio bih, ako si željan, da ti ponekad budem mentor pošto je duga karijera pred tobom. Vidim da bilježiš izvrsne rezultate… samo tako, samo naprijed! Nisi ti još dosegao zrelost tako da…”, duhovito je ‘bocnuo’ Karlovića simpatični Nole.

Videoporuka je, jasno, oduševila Đokovićeve i Karlovićeve navijače te je automatski postala hit na društvenim mrežama…

Izvor: slobodna-bosna.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *