full screen background image

NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO REGIJU: NJEGOV ZADATAK JE BIO DA SE OTARASI TIJELA: Hapse Zoranovog oca zbog ubistva Jelene!

--

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, kako srbijasnki medij „Alo!” eksluzivno saznaje, u toku naredne nedelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snahe Jelene Marjanović!

Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na tijelu ubijene pjevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tijela.

– Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je vjerovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tijela. Ako se sjetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba – objašnjava sagovornik srbijanskog medija.
Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, mijenjale su se iz mjeseca u mjesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promijenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao…

– Hapšenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – rekao je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran pred njim dao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

– Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome htio da stanem na put. Ona je prije svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mjestu – rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Drogirao sina?!

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantna prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

– Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran prije 17 mjeseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je prije nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan je u pritvoru – kaže izvor.
Vladimir je za Jelenu tada kratko rekao:

– Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voljeti! – rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se mijenjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino tijelo rekao da „ubica šeta gradom sa čekićem”.

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 mjeseci istrage ubistva više puta pozivan na saslušanje. Išao je i na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru. Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svjedoči.

Bio Zoranova senka

Zanimljivo je da se Vladimir ni sekund nije odvajao od svog sina Zorana – ni kada je otkriveno da je Jelena nestala, potom da je ubijena, a ni kada je obavljan uviđaj.

Nije napuštao Zorana ni kad je policija ušla u njihovu kuću u Borči, u aprilu prošle godine, i prvi put ga uhapsila i odvela na poligraf. Vladimir nije odustajao ni tren, nego je odmah krenuo za sinom u policiju.

Tu ga je čekao punih 48 sati, koliko je Zoran prvi put zadržan u policijskom pritvoru.

Izvor: novi.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *