full screen background image

OSTAVLJA BEZ DAHA Pogledajte luksuznu vilu Edina Džeke!

--

Građanima Splita, tačnije pregrađa Podstrane, već neko vrijeme jedan objekat privlači pažnju i oduzima dah.

Radi se o višekatnoj luksuznoj zgradi u vlasništvu dvojice nogometnih asova, Edina Džeke i Senijada Ibričića. Impresivno zdanje zaista djeluje kao istinski arhitektonski biser.

Zgradu čini 12 stanova, uglavnom od 135 kvadratnih metara, od kojih je većina na prodaju, što potvrđuje i veliki natpis ispred samog objekta. Oni koji nisu na prodaju pripadaju upravo Džeki i Ibričiću, a nalaze se na zadnjem spratu. Porodice dvojice fudbalera su već uselile, stanovi su uveliko u upotrebi.

Sama izgradnja je koštala pravo malo bogatstvo, a dovoljno je navesti podatak da je jedan kvadrat pločica stajao oko 200 KM. Posebno je zanimljivo da je objekat gradila firma Nedžada Ibrahimovića, daljeg rođaka Zlatana Ibrahimovića, čovjeka koji ujedno i dolazi iz istog mjesta kao i Zlatanov otac Šefik.

Lokacija je odlična, plaža nije daleko, pogled usmjeren na Brački kanal.

Cijeli projekat finansira zajednička kompanija Edina Džeke i Senijada Ibričića, “DŽ.E.I.”. Ideja je postojala odavno, a nije tajna da oba nogometaša simpatišu splitski krajolik i uživaju u ovdašnjem ambijentu – prenosi scsport.ba.

Cijena jednog stana? To će se već morati raspitati potencijalni kupci, putem telefonskog broja koji strši na transparentu obješenom ispred zgrade…

 

Izvor: bhdijaspora.net 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *