full screen background image

OSULA PALJBU NAPALA MRTVOG NEBOJŠU GLOGOVCA: Nije mi jasno kako se dospijeva u ALEJU VELIKANA!

--

Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić na društvenim mrežama se bukvalno “okomila” na preminulog glumca Nebojšu Glogovca. Milićka je prvo rekla da je smrt slavnog glumca tužna, jer je “uvijek tužno kad umre mlad čovjek i iza sebe ostavi malu djecu”, a onda je nastavila u svom stilu, i onda joj nije bilo jasno kako se dospijeva u Aleju velikana, aludirajući na Glogovca.

– On je vjerovatno bio odličan glumac, ali ja o tome ništa ne znam, jednostavno ne gledam domaće serije – napisala je Milićka maltene kao u uvod u sve što slijedi.

Onda se prebacila na Nikolu Simića.

– Reći ću sad nešto što će vjerovatno izazvati bacanje drvlja i kamenja na mene, ali mi nije ni prvi ni posljednji put. Kad je umro Nikola Simić rekla sam da mi je prva asocijacija na njega serija odvratnih TV serija koje su služile da se “humanizuje” zločinački Miloševićev režim – napisala je na Tviteru.

Ubrzo je uslijedio nastavak.

– Simić nije bio nikakav “bard srpskog glumišta” kako je to tad zvijezda pristojne Srbije Aida Ćorović npr. rekla. One serije su bile državni projekat. Tužno je, naravno, kad umre mlad čovjek , koji za sobom ostavi malu djecu, kao Glogovac. Mnogo tužno – bio je nastavak tvita, na koji je dodala i da domaću i regionalnu produkciju ne gleda, pa da ne zna kakve su Glogovčeve uloge bile.

– Glogovac je Mladića neprihvatljivo humanizovao, i neprihvatljivo relatizovao glave uzroke i posljedice rata u bivšoj Jugoslaviji.

– Natezanje broja za genocid mu nikad neću oprostiti. Iskreno, više mi nije jasno kako se dospijeva u Aleju velikana – napisala je Milić.

 

Izvor: ekskluziva.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *