full screen background image

OVAKO NEŠTO NE PAMTE NI NAJSTARIJI NAVIJAČI BAYERNA: Niko Kovač u velikim problemima, igrači mu okrenuli leđa, legende kluba ulaze u svlačionicu…

--

Nakon poraza Bayerna na Allianz areni kamere su uhvatile čelne ljude kluba Ulija Hoenessa i Karl-Heinza Rummeniggea kako su se spustili u svlačionicu.

 

Navodno su obavili razgovor s Kovačem i hrvatski je stručnjak dobio ultimatum da nakon reprezentativne stanke koja sad slijedi mora drastično popraviti igru Bayerna, u suprotnom će biti bivši.

 

Pred Nikom i njegovom momčadi sad su četiri uzastopna gostovanja (Wolfsburg i Mainz u ligi, AEK u Ligi prvaka i Rodinghausen u kupu) i tu će se, po svemu sudeći, rješavati sudbina hrvatskog trenera. Nastavi li Bayern s neuvjerljivim predstavama, bit će to vrlo vjerojatno kraj Nikine avanture na klupi bavarskog giganta.

 

Neki njemački mediji špekuliraju da mu je svlačionica okrenula leđa, ali te su informacije, kao i uvijek, rekla-kazala. Ono što je sigurno, Kovač je pod paljbom klupskih legendi. O njega se dosad u svojim kolumnama znao očešati Stefan Effenberg, a sad ga je žestoko napao i legendarni Lothar Matthäus.

 

“Ne mogu se sjetiti kad je Bayern igrao ovako loše. Ovo nema veze s modernim nogometom! Nema entuzijazma, govor tijela je nikakav, oni se čak ni ne trude ulaziti u duele… Očekujem rješenje od momčadi kakva je Bayern, ali oni ga nemaju…”

Naravno, novinari su i Kovača upitali o mogućem otkazu.

“Ne mogu odgovoriti na to pitanje. Znam da su stvari u Bayernu drugačije nego drugdje. Igrali smo dobro u sedam utakmica, u četiri nismo. Pokazali smo ranije da možemo, uvjeren sam da ćemo se vratiti i želim biti dio toga”, poručio je Kovač i dodao:

 

“Znam kako nogomet funkcionira. I znam kako Bundesliga funkcionira. Nastavljam pretpostavljati da imam potporu kluba, koju sam imao i nakon prvih utakmica.”

 

Hoeness i Rummenigge su nakon dvoboja odbili komentirati status Nike Kovača. Ne želeći mu niti dati podršku, ali niti kritizirati.

 

Izvor: (SB / Goal)

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *