full screen background image

PLAKALA JE I VIKALA NA SAV GLAS: Pjevačici ukradeno 2.000 EURA na plaži!

--

Pevačica je poludela kada je shvatila da su joj lopovi odneli i dokumenta, pa je to dodatno iznerviralo

Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović nije ni slutila da će je brčkanje u plićaku koštati 2.000 evra. Pitate se kako je to moguće? Isto pitanje je i ona postavila samoj sebi nakon što je izašla iz vode i zaputila se ka ležaljci na kojoj je ostavila torbu i garderobu.

Naime, Jadranka je stigla na jednu plažu u Budvi nešto malo posle četiri sata popodne, iznajmila je ležaljku, poručila piće i rešila da se okupa. Ipak, nije joj palo na pamet da bi u tom trenutku mogla biti opljačkana.

Jadranka je na plažu došla sama. Nekoliko minuta je sedela na ležaljci gde je skinula garderobu i sve to spakovala u veliku pletenu torbu koju je nosila sa sobom. Nakon što je poručila piće, otišla je do mora da se malo kupa. Nakon desetak minuta, kada se vratila na ležaljku želela je da plati piće koje joj je u međuvremenu stiglo. Tražila je novčanik, nervirala se što ga nema u torbi, a onda je shvatila da je pokradena – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra. Ovo je bio još veći šok za sve! Ipak, ona je ispričala kako joj novac nije važan, samo joj je krivo što su joj odneli dokumenta koja su bila u novčaniku – otkriva izvor za “Alo!”.

Kako bismo proverili šta se zaista desilo, kontaktirali smo pevačicu koja nam je rekla.

– Istina je to što ste čuli! Očigledno je da se ružne vesti jako brzo šire. Zaista mi je krivo što se to desilo u mojoj Crnoj Gori, ali jednostavno nisam razmišljala da bi neko za tako kratko vreme mogao da me pokrade. Pare nisu važne, njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada – rekla nam je Jadranka.

 

Izvor: alo.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *