full screen background image

Predsjednik Srbije se okomio na hrvatsku reprezentaciju, a nešto ga je posebno iritiralo

--

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je skupljati političke poene na račun hrvatske nogometne reprezentacije koja se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji

Srbi su svoj nastup na World Cupu završili već u skupini pa su svoju pozornost usmjerili prema susjedstvu, odnosno Dalićevim izabranicima. Tamo sa simpatijama gledaju na uspjehe hrvatske nacionalne vrste, ali ima i kritičara, a jedan od najvećih je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

On nije oduševljen onime što je prikazala Hrvatska, a uz to su ga iritirali komentatori na državnoj srpskoj televiziji koji su prema njemu bili previše navijački prema Hrvatskoj pa je isključio ton, jer je on navijao za Rusiju.

‘Srbija je demokratsko društvo, svatko ima pravo navijati za koga želi. Nisam vidio nijedan razlog zašto bih navijao za ruske protivnike, nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama, nisam oduševljen koječime. Još prije utakmice sam rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali da ću navijati za Rusiju. I tisuću puta da se ponovi takva utakmica, tisuću putu bih navijao za Rusiju’, izjavio je srbijanski predsjednik Vučić, a prenosi RTL.

Prvi čovjek Srbije ujedno misli da bi Engleska u polufinalu mogla u Srbiji imati više navijača nego prije.

A evo za njega jedna prigodna pjesma…

Baruni – Neka pati koga smeta
Izvor: tportal.hr
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *