full screen background image

Priče DJEVOJAKA KOJE SU DALE GU*ZU: Mnogo me je boljelo i bilo je strašno, a onda sam naučila da da uradim ovo i svidilo mi se!

--

Analni se*ks je za mnoge i dalje tabu tema. Ne usuđuju se baš sve djevojke da ga i isprobaju uglavnom zbog predrasuda koje o njemu imaju.

Iako se ne bi širile informacije po principu „rekla – kazala“, prenose se odgovori dve djevojke na sva ona pitanja koja su nas kopkala, a bilo nas je sramota ili nismo imali koga da pitamo.

Ono što svi želimo da znamo – da li boli?

Devojka A: Mene je boljelo. Prvi put sam imala osećaj da u tom dijelu tijela ne treba raditi ništa slično. Međutim, naučila sam da je najbitnije da se opustimo i držimo laganog tempa. Čitala sam da „analni dildo“ tokom predigre može da pomogne, ali ja ga još nisam isprobala.

Devojka B: Hahaha, naravno da boli. Da ne boli, niko ne bi postavljao to pitanje.

Zašto ga onda praktikujete?

Devojka A: Ja sam se na to odlučila jer sam čula da analni može da bude jako prijatno iskustvo i da čak može da dovede i do orgazma. Osim toga, pomalo je tabu, a mene privlače takve stvari. Pa sam rekla „zašto da ne“?

Devojka B: Obično to radim kada sam pijana ili kada pokušavam da impresioniram srećnika koji je u igri.

Ko ga je želeo više – vi ili partner?

Devojka A: Ja. S obzirom na to da ga mnoge djevojke vole. Dečko s kojim sam u vezi i nije neki zaljubljenik u analni. Vjerovatno sam zato analni imala samo tri puta.

Devojka B: On! Kada se dogodi, obično je zato što ja popustim. Sve zavisi od toga koliko mi se sviđa frajer. Osim toga, poslije analnog, osećam se kao da mi nešto duguje.

Kakav vam je bio prvi put?

Devojka A: Čudno je. Djeluje jako usko i nelagodno. Pomalo kao grč. Međutim, tako je bilo samo prvi put. Sljedeći put je već bilo bolje.

Devojka B: U početku, veoma neugodno. Ipak vam pen*is ulazi u anus, mora da bude malo neprijatno.

Kakav je osećaj poslije nekog vremena?

Devojka A: Osećate se ispunjeno, doslovno! I jako je intenzivan osećaj.

Devojka B: Naviknete se s vremenom. I postane prijatno. Vjerovatno isto kao i sa vaginalnim seks*om.

Postane li ikad prijatno?

Devojka A: Ja poznajem djevojke koje ga bukvalno obožavaju. Ipak analni je definitivno stvar koju morate da probate više puta kako biste shvatili da li vam odgovara.

Devojka B: Nikada ne postane super, barem meni. S vremenom postane podnošljivo. Međutim, zavisi i od veličine njegovog pe*nisa.

Da li očekuje da ste depilirane i na analnom području?

Devojka A: Ja ne mislim da je to pod obavezno. Ja barem nisam bila. Međutim, ako ćete se tako osećati prijatnije, zašto ne?

Devojka B: Ne, to svakako nije nužno. Mislim da nijednom frajeru koji voli analni se*ks to nije toliko bitno.

Nakon koliko vremena u vezi mislite da je OK imati analni sek*s?

Devojka A: Mi smo bili zajedno 7 mjeseci pre nego što smo se odlučili na analni. Međutim, poznajem i devojke koje su to uradile odmah. To su iste one koje obožavaju analni se*ks.

Devojka B: Hmm, prema mom iskustvu, ako se stvarno sviđate jedno drugom i želite to, ne vidim razloga zašto biste čekali.

Koliko lubrikanta je potrebno?

Devojka A: Stvarno mnogo! Nezamislivo mi je uopšte bez lubrikanta. Devojka B: Puno lubrikanta, kakvog god.

Da li ste krvarile?

Devojka A: Ja nisam krvarila iako mi to djeluje kao veoma moguća situacija. Posebno ako je se*ks grub i ako se ne koristi lubrikant. Devojka B: Ne, koliko se sećam.

Da li stavljate peškir na krevet, ili nešto slično?

Devojka A: Ne shvatam zašto bi to bilo potrebno. Jer mi se analni ne čini nimalo neuredniji od vaginalnog se*ksa. Devojka B: Poneka mrlja je vrlo lako moguća. Smatrajte je kolateralnom štetom.

Da li morate da se klistirate ili uradite analnu kupku pre se*ksa?

Devojka A: Razmišljala sam o tome, ali nisam to nikada učinila. Niti bih. To mi se čini kao prevelika gnjavaža. I niko koga ja poznam se nije klistirao. Kupanje da.

Devojka B: Ma kakav klistir? Ko bi normalan išao da se klistira pre se*ksa? Da u žaru predigre kažem: „Pričekaj sekundu, idem da isperem guzu!“

Koje su poze poželjne/prijatne?

Devojka A: Prvi put sam probala dogi, ali sam kasnije shvatila da je puno prijatnije kada ja sedim na njemu, recimo okrenuta leđima. Bitno je da je devojka gore i da može sama da odredi ritam i dubinu penetracije koje joj odgovaraju. Devojka B: Meni je dogi najbolji.

Kondom je obavezan, zar ne?

Devojka A: Naravno! Devojka B: Ništa bez kondoma!

Jeste li ikada doživele orgazam samo od analnog seksa?

Devojka A: Nisam, iako sam čula da je moguće. Devojka B: Ne, ali ja nisam doživjela ni isključivo na osnovu vaginalne penetracije.

Izvor: kurir.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *