full screen background image

Procurila sva istina: David Dragičević bio zatočen u podrumu jedne Policijske stanice , i stanu u širem centru grada Banjaluke. Tu je i likvidiran

--

Davida Dragičevića ubili su pripadnici MUP-a RS.

Likvidiran je nakon šest dana zatočeništva, a naređenje za likvidaciju izdao je jedan od najviših funkcionera MUP-a RS.

Likvidiran je kako bi se onemogućilo da ikada progovori o onome što se dešavalo u tih šest dana (18.03.-23.03.), kao i o načinu na koji je otet. I zbog koga i po čijem naređenju je otet.

Otmica Davida Dragičevića desila se nakon tuče kod Metalske škole, 18.03.2018. godine, gdje se sukobio sa petnaestak batinaša.

Otmicu su izvršili pripadnici Jedinice za intervencije Uprave policije Banjaluka.

Oni su “Dasterom” odvezli Davida Dragičevića prvo u podrum jedne Policijske stanice na teritoriji Uprave policije Banjaluka. Tu je držan par časova, nakon čega je prebačen u vikendicu nadomak Banjaluke, a potom u stan u širem centru Grada. I u vikendici i u stanu je zvjerski mučen.

U tom stanu je i likvidiran.

Nakon likvidacije njegovo tijelo je odveženo i položeno na suhu pješčanu površinu, adu, stvorenu u kanalizaciji Crkvena.

Po pronalasku tijela mrtvozornik dr Saša Miljković rekao je da je riječ o ubistvu. Nakon toga pozvan je Željko Karan, koji se nije izjasnio, ali je, nakon obdukcije, lažno utvrdio da se David Dragičević utopio.

To je laž, jer je David Dragičević zadavljen/ugušen. To je Karan prikrio. Upravo zbog toga su ukradene gaće, dokazni materijal, čijom forenzičkom obradom bi se utvrdilo da je David Dragičević zadavljen/ugušen.

Ubistvo Davida Dragičevića je pomno planirano nekoliko mjeseci.

Tužilaštvo i vrh MUP RS tačno znaju ko je naredio likvidaciju Davida Dragičevića, po čijem nalogu je on otet i koliko miliona KM je plaćeno da se zločin Teškog Ubistva zataška. Međutim, dok god su na čelu MUP-a RS Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko ilić i Nedeljko Lubura, ubistvo neće biti riješeno.

Oni u šaci drže tužioce Želimira Lepira i Dalibora Vreću, koji ne smiju učiniti nijedan korak ka rješavanju likvidacije. Preciznije, oni taj korak i ne žele učiniti.

Vrh Republike Srpske, ključni funkcioneri, znaju sve detalje likvidacije Davida Dragičevića, imena naredbodavaca, ubica i saučesnika, ali su odlučni u zataškavanju, a ne rješavanju zločina Teškog Ubistva!

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dra

gičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)

slobodanvaskovic.blogspot.com

 

Izvor: ekspresno.org
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *