full screen background image

PROROČANSTVO SE OBISTINJUJE! Nostradamus: TREĆI SVjETSKI RAT počinje na Bliskom istoku!

--

Čuveni prorok Nostradamus je prorekao da će Treći svetski rat početi na Bliskom istoku, a to se apsolutno poklapa sa najaktuelnijim dešavanjima!

Naime, svetske agencije su pod naznakom “hitno” najavile da će u naredna 72 sata početi američki napad na Siriju, a Rusija je rekla da će u tom slučaju “žestoko odgovoriti”!

Nakon aktuelnih dešavanja u Siriji, svetski mediji bruje o opasnosti od Trećeg svetskog rata od kog nas možda deli nekoliko sati.

Mnogi se pozivaju na čuvenog proroka Nostradamusa, koji je navodno predvideo da će najveći sukob u istoriji čovečanstva početi sukobom na Bliskom istoku.

Nostradamusova knjiga “Proročanstva” štampana je u milione primeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstava ikad štampana.

Za čuvenog francuskog proroka se smatra da je predvideo mnoga svetska zbivanja, poput velikog požara u Londonu, uspona Napoleona i Adolfa Hitlera, pa sve do napada 11. septembra 2001. na Svetski trgovinski centar.

Najupečatljiviji stihovi u njegovoj knjizi Proročanstva povezani su za fašističkog vođu Adolfa Hitlera:

“Kad dođe iz krajnjih njenih krajeva (Austrija), Šef germanski na zlatno prestolje seda, dama službenica videće svoj kraj (Vajmarska republika), jer nije mogla savladati svoje teškoće.”

“Doći će jedan koji će na zavodljiv način, pokušati učiniti ispruženom rukom, ono što se stisnutom šakom nije moglo… (Pozdrav Hitleru).”

Smatra se takođe da je Nostradamus “video” i početak Trećeg svetskog rata.

 

Izvor: informer.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *