full screen background image

PRVA srpska zvijezda kojoj je OVO pošlo za rukom: Karleuša završila na SVJETSKOJ top listi!

--

Nakon pet godina muzičke pauze muzička zvijezda Jelena Karleuša se prije desetak dana vratila na scenu u punom sjaju i u rekordnom roku oborila sve rekorde kada su pregledi na sajtu Youtube u pitanju, a pjesma “Bankina“ i “Ostavljam Te“, koje je uradila u saradnji sa Acom Lukasom, odnosno Azisom, postale su mega hitovi za samo nekoliko dana.

Sem što je postavila nove rekorde u našem regionu Jeleni je pošlo za rukom da postane i prva srpska zvijezda koja se upisala na svjetsku top listu kada je nedjeljni broj pregleda sa sajta Youtube u pitanju.

Naime, popularni sajt “PopNable“ pravi statistiku pregleda pjesama u svakoj zemlji pojedinačno, a nakon toga se pravi i top lista svih pjesama na svijetu.

Pjesma “Bankina“ uspjela je da uđe u top 200 najslušanijih pjesama u ovom momentu na čitavom svijetu i da se pozicionira na 155 mjesto, što je zaista veliki uspjeh, budući da je riječ o pregledima na svjetskom nivou, posebno kad se još uzme u obzir da je za sada jedina naša zvijezda koja se našla na ovoj listi i da se na istoj listi sa njom nalaze zveijzde poput Justin Biebera, Rihanne, Nicki Minaj, Taylor Swift i ostalih svjetskih faca.

Koliko je veliki uspjeh ove numere potvrđuje i to što je prošle nedjelje na cijelom svijetu bilo aktuelno 54.002 pjesama i 19531 izvođača.

 

Izvor: 24h.ba

loading...Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *