full screen background image

RIJALITI NOĆ BLUDI I RAZVRATA! Sve pucalo od SEK*A I GOLOTINJE: 6 akcija na TV ekranima! Ovo Srbija nije videla do sad

--

Teško je sputati seksualni nagon, pogotovo kada je on zabranjen ili je pod budnim kamera i cimera u rijaliti šou.

Budući da se u rijalitijima koji se prikazuju kod nas nalaze prekaljeni rijaliti igrači, seks, maženje i glotinja im nije strana i ne sputavaju sebe. Sve to gledaju kao prirodnu i normalnu potrebu, nevezano ko te i gde gleda.

Još nije prošao ni mesec, a već gledamo seks uživo pred kamerama. Prethodna noć je bila baš plodonosna puna strasti i golotinje.

Aleksandra Subotic i David Dragojevic skoristili su štek koji su koristili i prethodni učlesnici Zadruge, pre svega Mina Vrbaški i Đekson, kao i Sloba i Luna, pa su se prepustili strastima, a Aleksandra je potom bez imalo stida izašla gola pred kamere.

IZerina Heco i Bane Colak takođe ušli u istu tuš-kabinu i imali strastven seks, pogotovo što je . Čolak je ove noći proslavio svoj 25. rođendan, a Zerina se potrudila da ovu zabavu učini još zanimljivijom.

Stanija Dobrojevic i Vladimir Tomovic su odlučili da se osame u Rajskom vrtu, pa su napravili improvizovani krevet i, pokriveni preko glave, razmenjivali nežnosti.

Olja Bajrami i devet godina mlađi Bojan Gaseca posle žurke su otišli u Hotel i razmenjivali nežnosti.

Tuđmanova snajka Nataša Moskva odlučila je da se tuširala gola i da pokaže sve svoje atribute.

Seksa je bilo i u luksuznoj vili u Zemunu, pa su tako u Parovima Iijana Vagić i Božidar Milovanović prepustili su se strastima u tuš kabini. Božidar je prvi otišao ispod tuša, a onda je došla i Ilijana.

Izvor: kurir.rs

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *