full screen background image

SASLUŠAN BIVŠI SNAJPERISTA: Lažni policajac koji je pljačkao građane RASPLAKAO sve u sudnici!

Danilo Tešić (40), snajperista iz Beograda, koji je uhapšen jer je naplaćivao saobraćajne kazne predstavljajući se kao policajac, plakao je na suđenju, a uspio je i da rasplače skoro sve u sudnici, saznaje „Alo!”.

Tešić je izjavio da se ne sjeća da je uzimao novac, već da je „samo htio da spriječi bahate vozače da gaze druge i tako pomogne svom narodu”.

Tokom saslušanja je dva puta morala je da interveniše Hitna pomoć jer je Tešić imao gušenje i visok pritisak.

On je izjavio da se liječi na VMA, na psihijatriji, jer ima traume iz rata i da mu se dešava da gubi ravnotežu. Tvrdi da se ne sjeća da se lažno predstavljao kao saobraćajni policajac, ni da je uzimao novac, već da se samo sjeća da je htio da smiri tenziju koja je nastala oko incidenta u saobraćaju.

Izjavio je da vozi svoj auto, da nije mijenjao tablice, jer nikog nije htio da vara – rekao je izvor „Alo!”.

Uhapšeni je tvrdio da je u teškom psihičkom stanju i da mu ne trebaju ni sloboda, ni život.

– Rekao je da mogu slobodno da ga osude na streljanje, jer hoće da se pridruži svojim ratnim drugovima sa Košara, čije je raskomadane leševe, ruke, noge i crijeva skupljao na frontu u ćebad i nosio u mrtvačnicu da ih šalju rodbini. Kada je to rekao, zaplakao je, a onda su se rasplakali i skoro svi u sudnici – priča naš sagovornik.

Tešić je istakao da ne smije da vozi auto bez pratnje, ali da ne zna zbog čega je sam vozio.

– Sjeća se samo da je išao kod majke u Barajevo, kada se dogodio incident na Ibarskoj magistrali – navodi izvor našeg lista.

 

Izvor: ekskluziva.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *