full screen background image

ŠEŠELJ PRIJETI ZBOG IZRUČENJA KARADŽIĆA I MLADIĆA: Borisa Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno izuzetno mjesto i..

--

Lider radikala je izjavio da je u interesu javnosti da sazna istinu o tragediji na Topčideru, a Šešeljeva izjava bila je povod da ga Boris Tadić, uz ogroman lapsus, isproziva na “Tviteru”.

Šešelj nije ostao dužan Tadiću na uvredu i poručio mu je da će mu “je*ati majku izdajničku”.

– Šta ima on meni lično da odgovara!? To je jedna gnjida najobičnija kojoj ću ja je*ati majku izdajničku! Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića taj izdajnik treba da bude u zatvoru. Odgovaraće on kad-tad, jer taj zločin ne zastareva, pa mu ne bih bio u koži kaže Šešelj.

Lider radikala ističe da Tadić mora da se nađe pred licem pravde jer je „odgovoran za prikrivanje svega onog što zna u slučaju ubijenih gardista 2004. godine.

– Štitio je mafijaše koji su sklanjali drogu u vojnom objektu Karaš i za to treba da odgovara. Sada mu navodno smeta što se o tome piše, ali javnost mora da zna istinu – ističe Šešelj.

U izjavi za Informer Šešelj je naveo da jedva čeka susret sa Tadićem.

– Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno izuzetno mesto. Lancima ću mu noge pričvrstiti za pod, dok ću mu ruke vezati za plafon. Visiće, jer je namerno prikrivao narko-dilere, ubice dvojice gardista Dražena Jakovljevića i Dragana Milovanovića. Osobe koje su odgovorne za njihovo ubistvo sakrivale su drogu u podzemnom skloništu “Karaš” – kaže predsednik SRS.

 

Izvor: SB
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *