full screen background image

ŠOKANTAN VIDEO: Gori internet: Obama javno priznao kako naoružavaju ISIL u Siriji da ubijaju civile pa svaljuju na ASADA

--

Američki predsjednik Barak Obama na nedavnoj konferenciji je priznao naoružavanje terorističke grupe ISIL u Siriji za napad na civile i Sirijsku vladu..

Pošto je ISIL nakon silnog oružja i novca koje je dobio od Amerike poražen u Halepu sad je pokrenuta sva Američka mašinerija i Europski mediji da se zločini ISILA, Al Nusre i Umjerene opozicije sa Bazukama pripiše Sirijskoj vojsci.

Farbali su svoje stare tipove aviona skupa sa Izraelcima pa bombardirali Halep i onda prikazivali da je to Asad uradio. Umotavali su žive ljude u bijele plahte i slikali ih pa objavljivali kao mrtve žrtve Asadovog režima..

Zašto posljednjih pola godine niti jedan domaći medij ne objavljuje da civili bježe sa područja pod kontrolom terorista na područja pod kontrolom Asada. I nakon oslobođenja Halepa svi objavljuju kako Asadova vojska ubija civile a u stvari preko 50 000 građana Halepa je slavilo na ulicama dolazak Sirijske vojske..

Problem je što se još uvjek u nekim džepovima Halepa nalaze američki marinci koji su u okruženju Sirijske vojske i kojima prijeti smrt ako Amerika ne natjera Asada da stane. Možda bi i natjerala da Rusi u Siriju nisu dovukli S4 I S5 raketne lansere i pobrkali planove zapadnim imperijalistima.

OVO JE NEPOBITAN DOKAZ DA DJECU U SIRIJI UBIJAJU AMERIKANCI ,TJ NJIHOVA PLAĆENIČKA MAŠINA STRANIH AGENATA SAMO ZATO JER IM ASAD NEDA SVOJU NAFTU NA UPRAVLJANJE.

Slavlje na ulicama Halepa: Zašto ovo ne prikazuje niti jedan Medij sa Balkana?

izvor: globalno. org  Istina je na našoj strani jer nismo član globalne zavjere!

Zabranjeno kopiranje bez navođenja izvora!

loading...Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *