full screen background image

Sramotan skandal u Grandu: Žiri “Zvezda Granda” brutalno ponizio Nerku Hodžić pjevačicu koja je pjevala uz “Južni Vetar”

--

U subotu 3.11.2018 na Novoj BH prikazivala se još jedna epizoda popularnog takmičenja “Zvezde Granda” u kojem je između ostalih učesnika nastupala i poznata BiH pjevačica sa dugogodišnjim iskustvom Nerka Hodžić.   Nakon što je krenula pjesma od Dragane Mirković u Izvođenju Nerke Hodžić žiri Zvezda Granda predvođen Jelenom Karleušom osuo je brutalnu paljbu po Nerki Hodžić pjevačici koja iza sebe ima snimljen Album i koja je pjevala uz popularni “Južni vetar”

Sa pjesmama: Moj Safiru, Nemaš sreče u ljubavi, Ti si mi bio sve itd ova pjevačica se probila u sami vrh Estradne scene BiH. Očigledno je da žiri “Zvezda Granda” ima specijalne uslove pa tako su glasove davali pjevačicama koje nikada nisu uzele mikrofon u ruke ali nisu Nerki.

Da ne znamo da je Nerka mislii bi da je Dragana Mirković:

Nerka se na sve komentare žirija ponijela profesionalno bez prevelike diskusije sa istima i pokazala svoju pjevačku i profesionalnu veličinu. Samo ih je pitala “Da li je ovo loše?” Nakon čega je Saša dozvolio da se ponovi izvođenje Draganine pjesme a Nerka je nakon ponovnog izvođenja prošla dalje!

U nastavku možete pogledati kako Nerka pjeva uživo a onda možete pogledati i Karleušine video zapise i sve će vam biti jasno! Nerka je Kraljica a Grand je ovim potezom žirija izgubio mnogo na svojoj popularnosti!

Izvor: ekspresno.org
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *