full screen background image

ŠTA REĆI ZA ŽENU KOJA JE TRAŽILA EUTANAZIJU ZA LUNU? Nakon što ju je Zorica potkačila, Sarina mama RASKRINKALA PjEVAČICU!

--

U intervjuu za naš portal Indira Reljić prokomentarisala je Zoričine reči “Tek da joj vidiš mamu…”.

U toku jučerašneg dana i ispijanja jutarnje kafe u Beloj kući kao i svakog dana bilo je tračeva i ogovaranja ostalih zadrugara. Prošlog jutra jedna od glavnih tema Zorice Marković Snežane Mišković Viktorije bila je Sara Reljić.

Ove zadrugarke se tu nisu zaustavile, već je Zorica pomenula i Sarinu mamu Indiru Reljićrekavši “Tek da joj vidiš mamu…” u negativnom kontekstu. Ceo tekst u vezi sa ovim razgovorom možete pročitati ovdea mi smo pozvali Sarinu mamu kako bi nam prokomentarisala ove Zoričine reči.

Ja ne mogu sebi da dođem. Mi smo bile u emisiji zajedno, Zorica je bila u emisiji kad i ja, ono kad je bilo aktuelno Filipovo muvanje oko Sare… Kad smo se videle u bekstejdžu, Zorica je meni nekoliko puta rekla “Jao, što imate divnu ćerku. Sara vam je izuzetno fina i vaspitana!”. Ja sam joj rekla “Pa, hvala vam”, a ona nastavila: “Ne, ja to zaista tako mislim, ona je divna devojka”. Ona je nju toliko ishvalila da je meni bilo neprijatno – rekla je Indira na samom početku razgovora.

Kad je počela emisija, ona je ušla u studio u drugom delu emisije, i onda je rekla da je Filip uporan. Kad su mene pitali, rekla sam da nema šanse ništa da se desi. Tada je Zorica rekla “Boga mi, hoće, sve do sad Filip što je započeo on je ubo 100%, nikad nije omanuo”. I gleda me u oči. Stvarno sam u šoku da žena može tako da laže sve odreda. Šta reći za ženu koja je tražila eutanaziju za Lunu? Da li ja treba da komentarišem takvu osobu? To je strašno. Ja Lunu niti znam niti poznajem, ali tako nešto nikad ne bih rekla ni za jednu osobu – istakla je Indira.

Kako je istakla Sarina mama, sa Zoricom Marković ostvarila je normalnu komunikaciju i zbog toga joj nije jasno šta je tačno mislila ova zadrugarka.

Ja stvarno ne razumem šta joj je značilo to “Treba da joj vidite majku”, jer mi smo tako lepu komunikaciju imale. Kakva sam to ja? Šta sam uradila?

Zorica i Viktorija komentarisale su i da Sara nije pokazala svoje pravo lice i da ga vešto prikriva.

Ako je neko (Sara) sposoban da sedam meseci glumi tako dobro, onda treba da dobije nagradu za glumu. Ako neko glumi 24 sata, sedam meseci, onda je zaslužila Oskara za glumu. Zaista sam šokirana Zoricom jer je pričala skroz drugu priču kad smo se videle u emisiji – iskrena je bila Sarina mama.

Viktorija je u toku razgovora sa Zoricom pomenula da je Sara bila prisna i sa Žarkom Stojanovićem i Filipom Đukićem dok nije otpočela vezu sa Vojketom, a ove zadrugarke su komentarisale i da se Sara sa Macom druži samo zbog glasača.

Sara ima 214 fan stranica, verovali ili ne. Da li neko stvarno može da poveruje u to da je Sari potrebno da se pozivaju neki “mačići”, “kučići” ili bilo čiji glasači da bi ona ostala u rijalitiju? Sara je superfinalista Pinkovih zvezda koja je na glasanju na vašem portalu proglašena kao broj jedan. Ona je u toku takmičenja imala najprofesionalnije nastupe – rekla je Indira i dodala:

Žarko je njoj bio drug, oni su se družili. Ljudi pričaju gluposti. Viktoriji je sigurno dosadno, a Zorici ne znam šta je. Viktoriju ću da preskočim, nju neću ni da komentarišem. Njena ćerkica je meni u prijateljima na Fejsbuku, izuzetno fino i kulturno dete. Svaki put kad se vidimo izgrlimo se i izljubimo. Izuzetno mi je draga. Bez obzira na to šta priča Viktorija, ona (Tara) je divna. A i Viktorija ima svoj svet, ona meni ne smeta – rekla je Indira Reljić za kraj ovog razgovora.

Izvor: pink.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *