full screen background image

Stravični detalji samoubistva: Marija Ćurčić se objesila kaišem o gelender na galeriji

--

Marija Ćurčić (25) sinoć oko 23 sata izvršila je samoubistvo u unajmljenom stanu u ulici Aleksandra Kostića 17 u Beogradu.

 

Kako saznaje Telegraf.rs, Marija se popela na stolicu i objesila kaišem o gelender na galeriji u stanu u kojem je živjela.

Marija, jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer njihova kćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme, naročito ne tih razmjera da izvrši samoubistvo.

  • ” style=”box-sizing: border-box; position: relative; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px; float: left; width: 716.063px;”>

Podsjetimo, Marija je rođena 15. avgusta 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je ”Afrosrpkinja”.

Lijepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar – voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

 

Izvor: avaz.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *