full screen background image

Suzana Jovanović nakon hapšenja Badžinog sina otkrila da li ga poznaju, i šta će biti sa ukradenim nakitom i satovima

--

Mi smo bili na moru, Sale je prekinuo odmor i otišao je kod javnog tužioca da da izjavu – rekla je Suzana

Porodica Popović je prijatno iznenađenja hapšenjem osumnjičenog za pljačku njihove kuće početkom marta, a lepu vest saopštila im je policija.

Suzana Jovanović dan nakon hapšenja Vojislava Stojičića za Telegraf. rs otkriva da li porodica Popović poznaje sina pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, te šta će biti sa nakitom koji im je ukraden.

– Ja nikad nisam videla tog čoveka, niti sam ga poznavala. Nije niko od naših članova porodice – započela je priču Suzana, a kako je počinilac uhapšen, ona se nada da će ukradene stvari biti vraćene.

– Još je rano pričati o tome, oni sad zatvaraju slučaj, ide svedočenje svedoka, kako ide ta procedura po zakonu… Videćemo da li ima nešto od satova, od onoga što je ukradeno – objasnila je Jovanovićeva.

Mi smo bili na moru, Sale je prekinuo odmor i otišao je kod javnog tužioca da da izjavu, pa se vraća, a ja sam još uvek u Opatiji – objasnila je Suzana.

– Prijatno smo iznenađeni zbog hapšenja, tako i treba da bude, drago nam je što su uspeli da razreše ceo slučaj i da uhapse  onog ko je počinio pljačku. Verovali smo policiji, tako i treba da bude da se zakon poštuje i da se takve stvar više ne dešavju, kamo sreće da više niko nikada ne bude p0okraden – iskrena je Jovanovićeva.

Podsetimo, kuća direktora Grand produkcije Saše Popoviča na Bežanijskoj kosi opljačkana je 8. marta 2018. godine.

Izvor: telegraf.rs

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *