full screen background image

SVI DETALJI MENJALA JE 5 PARTNERA NA DAN PRED RIJALITI, ZARAĐIVALA HILJADE EVRA, PA PROLUPALA: Ovako se Sanja Stanković izvukla iz kandži prostitucije!

--

Javnost je već upoznata sa pričama da se Sanja Stankovic bavi prostitucijom, kao i da se nalazi u katalogu uhapsenog makroa Mihajla

Kako se navodi, Sanju je iz prostitucije izvukla upravo devojka Jovana Tomić Matora.

FOTO: PRINTSCREEN PINK

“Sanja je dugo sarađivala sa Mihajlom, menjala nadimke pošto on nijednu devojku nije zvao pravim imenom. Svakog meseca morale su da urade nove fotografije za katalog i slikali su ih najskuplji fotografi. Sanja u početku nije bila na ceni jer nije bila poznata, koštala je 200 evra, ali cena joj je kasnije skočila”, rekla je devojka koja je i sama bila u knadžama prostitucije za “Svet” i dodala da se uz pomoć dečka i sama jedva izvukla i “rešila se” Mihajla.

FOTO: PRINTSCREEN

Devojka je dodala da je učesnica “Zadruge” imala jednog poznatog političara koji joj je plaćao razne operacije.

“On joj je pomogao da joj kasnije cena skoči i na 1.000 evra. Ona je sve uložila u svoj izgled i to joj se vratilo. Bilo je perioda kada je Sanja za noć zarađivala i 2.000 evra, ali bilo je i onih kada uzme samo 200 evra. Pred ulazak u prvu “Zadrugu” skočio joj je posao i menjala je po pet partnera na dan. Zato je i ušla u rijaliti, da se odmori od svega jer je bukvalno prolupala”, kaže devojka.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Izvor: kurir.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *