full screen background image

Thompsonov odvjetnik izvrijeđao Tomaševića, skoro se potukli (VIDEO)

--

U ZAGREBAČKOJ Gradskoj skupštini došlo je jutros do incidenta.

“Pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je nedostajalo da stvar eskalira. Argumente nemaju pa su sad krenuli na ovakav način. Neće me to zastrašiti da govorim ono što mislim i zastupam demokratizaciju Dinama”, kaže zastupnik platforme Zagreb je naš, prenosi N1.

Tomašević tvrdi da ga je Karačić pozvao da rasprave njegove izjave oko Dinama i tvrdnje da su Neovisni za Hrvatsku povukli svoj zaključak oko nogometnog kluba kako bi njihova zastupnica Ana Lederer postala pročelnica za kulturu.

Na snimci se ne čuje početak, a prve riječi koje su čuju su Tomaševićevo obraćanje Karačiću: “A što ako ja neću?”.

“Klošaru mali, pljunut ću ti u facu. Hoćemo otići negdje ispod Domovinskom mosta, sami, jel’ hoćeš? Jel’ hoćeš? Možeš i frenda povesti slobodno sa sobom, dva. Klošaru mali. Usta isperi svaki puta prije nego izgovoriš riječ Dinamo i Davorin Karačić. Jesi čuo? Kada nekoga optužuješ za političku korupciju onda reci što je bilo. Bijedniče mali”, nije birao riječi Davorin Karačić. Sukob su snimili novinari Z1 televizije.

Davorin Karačić zagrebački zastupnik postao je prije mjesec dana, a u Skupštinu je ušao s liste Bandićevih partnera, stranke Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića. Unatoč činjenici da se prilikom izbora nalazio na desetom mjestu njihove liste, a u zagrebački parlament je ušlo pet zastupnika, Karačić je zamijenio dosadašnju zastupnicu Anu Lederer koju je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imenovao pročelnicom za kulturu.

Ovaj četrdesettrogodišnji odvjetnik, najpoznatiji po tome što mu je klijent Marko Perković Thompson, koji je oslobođen optužbi da je uzvikom Za dom spremni poticao na mržnju u Slunju, slovi za zastupnika brojnih BBB-ovaca i onih prijavljenih upravo za korištenje ustaškog pozdrava. Krasi ga prostački vokabular prilikom izražavanja stavova o neistomišljenicima koje najčešće upražnjava na Twitteru, gdje je vrlo aktivan. Briselski sijedi uškopljenici, sjedokose eu birokratske crkotine, lijevi glodavci – tek su neki od epiteta kojima opisuje protagoniste svojih komentara i napada.

 

Izvor: index.hr
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *