full screen background image

Tottenham je već bio prežaljen, a onda je u svlačionicu ušao Harry Kane i održao sjajan govor!

--

Trippier se prisjetio poluvremena sinoćnje utakmice

Desni bek Tottenhama Kieran Trippier otkrio je šta je najbolje motivisalo njega i saigrače na poluvremenu sinoćnje utakmice.

Pijetlovi su gubili sa 2:0 od Ajaxa, ali su ipak uspjeli da preokrenu rezultat na 3:2 i plasiraju se u veliko finale.

Trippier kaže kako je u svlačionicu na poluvremenu ušao povrijeđeni Kane koji je motivisao svoje saigrače da odigraju daleko bolje drugo poluvrijeme.

“Na poluvremenu je ušao u svlačionicu i ludovao na nas govoreći da možemo igrati bolje. To smo znali svi, ali trebalo nam je njegovo vodstvo u tom trenutku. Znali smo šta će se desiti čim je ušao u svlačionicu jer nije bio sretan. Podignuo nas je i njegovo prisustvo je od ogromnog značaja za nas”, kazao je Trippier.

Inače, Tottenham će u finalu igrati protiv Liverpoola 1. juna u Madridu.

Bezobrazno visoke cijene karata za finale Lige prvaka

Nema sumnje da će ulice Madrida i tribine Wanda Metropolitano stadiona prvog dana sljedećeg mjeseca biti krcate navijačima Liverpoola i Tottenhama, ali i ostalih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Upravo njih najviše i zanimaju cijene ulaznica za ovaj događaj.

Tako će navijači za ona najbolja sjedišta tu večer morati iz svog džepa izdvojiti vrtoglavih 513 funti. Sjedišta druge kategorije će koštati nešto manje, odnosno 308 funti, sjedišta treće 120 funti, dok će najjeftnije ulatnice iznositi 60 funti.

Pristalice Liverpoola nisu krile razočarenje i ljutnju papreno visokim cijenama ulaznica, zapitavši se zašto će navijačima pripasti samo četvrtina kapaciteta stadiona dok će UEFA i njeni sponzori ostatak karata podijeliti između sebe.

Izvor: sportsport.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *