full screen background image

Tuča u Zadruzi! Polivale se vrelom kafom, pa se umiješao Čolak: Izbacio sam te iz stana dok si mi p**ila! (VIDEO)

--

Zerina Hećo i Marijana Zonjić sukobile su se danas u dvorištu i tom prilikom zamalo je došlo do fizičkog okršaja. Srećom, obezbjeđenje je reagovalo munjevitom brzinom. Do sukoba je prvo došlo u kuhinji, gdje je Marijana provocirala Zerinu rekavši joj da ne zna ko je otac njenog djeteta, zbog čega je Zorina poletjela na nju i uhvatila je za kosu, pa su ih ostali zadrugari razdvojili.

Šta je klošarko, kako ćeš batine da dobiješ- rekla je Zerina, a potom polila Marijanu vrelom kafom dok je sjedila na stepenicama ispred Bijele kuće.

Zonjićeva je skočila i odlmah se zaletjela da šutne Zerinu:

– Dođi, ku**eštino da me udariš! Dođi, dođi – dozivala je Zerina Marijanu kako bi nasrnula na nju i zbog toga bila diskvalifikovana.

Prva me dira, raspala ku**etino! Prva me udarila – vikala je Zonjićeva.

Konflikt je nastao jer je Marijana spominjala Zerininu kćerku, zbog čega je Hećeova odlučila da joj se osveti.

– Pazi da ti ne puknu silikoni, ko ti je to platio? – pitala je Marijana Zerinu koja je odgovorila “kao iz topa”:

– Tvoj tata – svađale su se zadrugarke dok ih je obezbjeđenje kao i drugi učesnici sprečavali da se pobiju. A kada je Zonjićeva slučajno udarila Baneta u predjelu prepona, Čolak je pobijesnio i otkrio tajnu iz spoljašnjeg svijeta:

Ku**etino, a kad si mi p**ila ku**c u stanu pa sam te izbacio. I to pred Luninim ćaletom? – vikao je Bane, što je Marijanu još više razbijesnilo.

Izvor: republika.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *