full screen background image

Tviteraši, što ste naljutili Andriju Miloševića?

--

Andrija Milošević je već neko vreme na meti tviteraša koji iz minuta u minut prate epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato. Glup im je njegov humor, nervira ih njegovo “fantastično”, kritikuju njegove ocjene… Mada ništa više nego što komentarišu rad drugih članova žirija, učesnike, voditeljku posebno.

Ipak, Andriju su izgleda neki komentari posebno pogodili, pa je u posljednjoj epizodi, komentarišući “fantastičan” nastup Tijane Dapčević, rešio da se obračuna sa dežurnim hejterima.
– Meni je više tog hejta internetskog na vrh glave. Ja se time ne bavim. Mene to ne zanima. Ja sve ove ljude ovde izuzetno poštujem. Treba doći ovde i ovo raditi. Ko misli da može bolje, neka dođe i neka uradi bolje od ovih ljudi, ja ću mu skinuti kapu, nema nikakvih problema. I još jednu stvar moram da kažem – mi kao javne ličnosti takođe imamo obavezu prema ovoj deci da im pokažemo da način ponašanja koji je izrazito agresivan, koji omalovažava bilo koga, iz bilo kog razloga, a posebno iz tako banalnog razloga da li je neko otpevao nešto ovako ili onako nije model ponašanja koji mi treba da imamo. Dakle, podržite vaše drugare, porodicu. Nemojte od svega da pravite nešto negativno, pobogu! Ja sam pobornik toga i želim da vam kažem da ste svi u svim emisijama bili fantastični. I baš me briga šta ko o tome misli – rekao je popularni glumac.
Nina Seničar je još tokom monologa pritrčala da mu čestita – imajući na umu kako su nju razapeli na Twitteru, jasno nam je i zašto. I Aleksandra Radović se složila, a i učesnici su složno klimali glavama.
I mi moramo da se složimo, nije lepo pljuvati po ljudima koji rade nešto humano, pa makar “pravili budale od sebe”. Međutim, ne možemo da se otmemo utisku da su neki malo preozbiljno shvatili pljuvačinu po društvenim mrežama.
To je mesto gde se najbolje oseća glas publike, ali i mesto gde reakcije moraju malo da budu preterane, da bi bile zapažene. Sumnjamo da iko ima nešto protiv učesnika ovog šou programa, oni koji imaju – jednostavno ga bojkotuju.
Naravno, u svakom zezanju ima i istine, ali umesto da brže-bolje uzvrate i zarate sa svojim kritičarima (koji su istovremeno i njihova publika), ili se, kao i Nina, zainate i još više “trude da budu nesavršeni”, možda bi trebalo da u njihovim komentarima pročitaju između redova i shvate šta je ono što mogu i žele da promene u svom nastupu, a šta je jednostavno zloća koje uvek ima i s kojom se verovatno sreću i u “stvarnom životu” i tad je mnogo opasnija.
Na kraju, moramo i da primetimo da su komentari tviteraša najmoćnija reklama za ovaj šou. Čak i oni hejterski. A to jeste bitna stavka, ne znamo kako neki to još nisu uvideli.
Zato, Andrija, nemoj da se potresaš.

 

Izvor: 6yka.com
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *