full screen background image

UDARNA VIJEST: Video prikazuje kako vojno osoblje SAD transportuje vanzemaljce iz Rozvela – ŠOKANTAN VIDEO

--

Još od kako se navodni NLO srušio u julu 1947. godine u Rozvelu u Novom Meksiku, predložene su brojne teorije za objašnjenje onoga na šta je zapravo vojska naišla.

Ovaj video pokazuje ono što se čini kao da je jedan od navodnih vanzemaljaca koji su pronađeni na mestu nesreće nakon što se objekat u obliku diska srušio u blizini grada Rozvela.

Ideja da su napredna vanzemaljska bića posetila čovečanstvo se dugo smatra mogućom.

Međutim, sa svom našom naprednom opremom, satelitima, teleskopima i stručnjacima na tom polju, čovečanstvo još uvek nije uspelo – zvanično – da pronađe dokaze vanzemaljskog života.

Naše društvo je podeljeno na ljude koji veruju da su nas u prošlosti posetila vanzemaljska bića, i na one koji se čvrsto ne slažu sa time, sugerišući da smo mi jedina inteligentna vrsta u univerzumu.

Ali, kako to možemo znati sa sigurnošću? Ne možemo, zar ne?

Gledajući kroz dugu istoriju čovečanstva na Zemlji, drevne civilizacije širom sveta su na brojne načine zabeležile neobjašnjiv fenomen kom su svedočili. Neki bi se složili da opisi naših predaka savršeno odgovaraju opisu današnjih izveštaja o NLO-ima.

Iako je NLO fenomen postao popularan u poslednjih nekoliko decenija, istina je da izvešaji o neobjašnjivim letećim objektima i vanzemaljkom prisustvu sežu mnogo dalje nego što biste zamislili.

loading…

Ideja da mi nismo jedini oblici života u univerzumu je zaokupljavala maštu i interesovanje ne samo naučnika, već i filozofa, istoričara i drugih stručnjaka vekovima.

Italijanski dominikanski kaluđer, filozof, matematičar, pesnik i kosmološki teoretičar Đordano Bruno je rekao da je univerzum u stvari beskonačan i da ne postoji nebesko telo u njegovom “centru.“

Bruno je rekao:

“Postoji bezbroj sunaca i bezbroj zemalja koji se rotiraju oko svojih sunaca na isti način kao i sedam planeta našeg sistema. Mi vidimo samo sunca jer su ona najveća tela i svetle, ali njihove planete nama ostaju nevidljive jer su manje i ne svetle. Bezbrojni svetovi u univerzumu nisu ništa gori i ništa manje naseljeni nego naša Zemlja. Zbog toga je krajnje nerazumno pretpostaviti da su ti svetovi koji su veličanstveni kao i naš, možda i više, i koji uživaju u pogodnim sunčevim zracima kao i mi, da su oni nenaseljeni i da nemaj slične ili čak savršenije stanovnike nego naša Zemlja.“

Đordano Bruno je spaljen na lomači u Rimu na trgu Campo di Fori 1600. godine zbog svojih uverenja.

loading…

Ali čak i kad zađemo dalje u istoriju, postoje dokazi da su naši drevni preci videli stvari koje nisu mogli da objasne, i odlučili su da te događaje kategorišu kao čudesne, božanske, i kao dokaz naših Bogova: pogledajte drevne Sumere, Maje, Asteke, Hopije, Inke, itd.

Mnogi autori bi se složili da možemo reći da postoji barem jedna inteligentna civilizacija po galaksiji. Postoji barem jedna stotina milijardi galaksija u Mlečnom putu. Izračunajte.

Ufolozi i istraživači paranormalnog se slažu da je Zemlja godinama posećivana, i da postoji dovoljno istorijskih dokaza koji podržavaju ovu tvrdnju.

Da se vratimo na temu, ovaj video je sigurno zainteresovao neke. Iako znamo da je lažno 99% videa ove prirode koji su postavljeni na internet, morate ostaviti prostora za taj minijaturni 1% koji bi mogao biti “dokaz“ da su oni koji su sve ove godine govorili da su nas posetila bića koja nisu sa Zemlje bili u pravu.

Može li ovo biti taj video?

Ono što znamo o ovom videu je to da je on navodno snimljen odmah nakon pada NLO-a u Rozvelu u Novom Meksiku u julu 1947. godine.

Još od kako se navodni NLO srušio u julu 1947. godine u Rozvelu u Novom Meksiku, predložene su brojne teorije za objašnjenje onoga na šta je zapravo vojska naišla.

Da li je to bio pravi NLO? Da li su pronašli vanzemaljska tela? I da li je čitavu tu stvar zataškala vlada? Ova pitanja su ostala bez odgovora skoro 70 godina.

Slučaj Rozvel je već decenijama imao veliku težinu u popularnoj kulturi i spominje se u brojnim delima fikcije, kao i u dokumentarcima.

Iako neki veruju da je to bio pravi NLO, drugi su ubeđeni da je taj objekat koji se srušio u noći 4. jula 1947. godine bio vremenski balon.

Kako navodi “Istorija NLO nesreća,“ očevidac Vilijam Vudi, koj je živeo istočno od Rozvela, rekao je da se seća da je bio ispred svoje kuće sa svojim ocem u noći 4. jula 1947. godine, kada je video sjajan objekat koji se spuštao na zemlju.

Ovaj video prikazuje vojno osoblje kako okružuje a zatim i prenosi na “nosilima“ ono za šta se veruje da je jedan od “vanzemaljaca“ koji su pronađeni na mestu nesreće u blizini grada Rozvela.

Autentičnost ovog videa, njegov sadržaj i sve vezano za njega može podići brojne nedoumice. Ali, s obzirom na činjenicu da imamo toliko malo informacija o tome, ne možemo reći da li je ovaj video izrežirana prevara, ili je stvaran.

Naša pretpostavka? Najverovatnije je izmenjen snimak jednog od filmova o Rozvelu. Koji? Nemamo pojma, tako da, ako iko ima više informacija, slobodno nas kontaktirajte i kažite nam šta znate o ovom video snimku.

Izvor: koktel.org

loading...Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *