full screen background image

UZNEMIRUJUĆE Kanibalka iz Rusije: Pojela 30 ljudi, a u teglama držala ljudske ostatke

--

Ruskinja Natalija Bakšejeva (43), koja je možda ubila čak 30 ljudi, optužena je da je podsticala muža da ubije konobaricu koja je flertovala s njim. Ukoliko bude osuđena, prijeti joj kazna od 15 godina zatvora.

Njen suprug Dmitrij Bakšejev (35), zvani Đavo, boluje od tuberkuloze, pa će se sud kasnije baviti njegovom umiješanošću u gnusno ubistvo i kanibalizam, saopštili su istražitelji.

U kući ovog para u Krasnodaru policija je našla zbirku “obarenih” i zamrznutih ljudskih ostataka, za koje se pretpostavlja da pripadaju njihovoj “posljednjoj žrtvi”, 35-godišnjoj konobarici Jeleni Vašruševoj, kao i najmanje jednu teglu sa ukiseljenim ljudskim ostacima i 19 parčića kože.

Kako je saopštio Istražni komitet Ruske Federacije (IC), Bakšejeva je u “napadu ljubomore” natjerala povodljivog i slabog supruga da je ubije, što je on i učinio.

– Postupajući po zahtjevu, izvadio je nož, koji je uvijek nosio u torbi i dva puta zario nož u grudi žrtvi, koja je odmah podlegla povredama – saopštio je predstavnik IC Anton Lopatin.

Istraga je pokazala da je Bakšejev raskomadao tijelo i slikao se sa odsječenim udovima, od kojih je neke ponio kući i stavio u zamrzivač. Istražitelji kažu da uloga Natalije Bakšejeve u ostalim ubistvima i kanibalizmu “još nije potvrđena”, iako su mediji prošle godine, pozivajući se na policijske izvore, izvještavali da je “priznala” da je za 18 godina pojela najmanje 30 ljudi. Sve žrtve su bile žene, koje bi par namamio poslije upoznavanja na specijalizovanim sajtovima.

Izvor: ekspresno.org
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *