full screen background image

VIDEO koji je potresao planetu: Psihijatrija industrija smrti. Stotine profesora i doktora progovorilo o psihijatriji kao lažnoj grani medicine koja…

--

Stotine profesora i doktora progovorilo je  o psihijatriji kao lažnoj grani medicine koja vas pravi nesposobnima, glupima i bolesnima. Pogledajte kako psihijatri izmišljaju bolesti i dijagnoze samo da bi na vana zaradili novac. Psihijatrija zapravo i ne postoji jer je sve jedna velika laž da bi se lakše upravljalo stanovništvom a i vršila depopulacija kada je to potrebno.

Depresija, manijakalnost, bolest negacije, bolest mršavljenja, bolest debljanja, ovo su samo neke od izmišljenih dijagnoza unutar psihijatrije.

Velika grupa hrabrih profesora, doktora, i samih psihologa je izašla  u javnost i razotkrila ovu pošast kojom nas farmaceutska industrija truje i zaglupljuje. Psiholog je jednako nadrljekar i lažov.  Možda će biti i onih koji će reći da je ovaj video neistinit i možda bi i bio neistinit da se u njemu pojavljuje samo par osoba ali je situacija obratna jer tu se vide čak i šefovi klinika i bolnica koji su stali na stranu istine.

Pogledajte ovaj video i zapitajte se u kakvom svijetu živite:

Izvor: ekspresno.org   zabranjeno kopiranje bez potpisa izvora!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *