full screen background image

(VIDEO) Potvrđuje li ova, najnovija, snimka iz Kanade da Zemlja ima dva Sunca?

--

Vjeruje se da je Nibiru planet velike mase, vjerojatno pet puta veći od Zemlje koji je udaljen od Sunca pola svjetlosne godine

Već smo pisali o jednoj od najneobičnijih tzv. “teorija zavjere” kako Zemlja ima dva Sunca. Naime, kako se često interpretiraju sumerski spisi, planet Nibiru član je našeg Sunčevog sustava. Zapravo, riječ je o smeđem patuljku – ugaslom sunčevom bratu blizancu koji ima vrlo neobičnu dugačku ravnu putanju kojom svakih 3657 godina u oblaku crvene željezne prašine dolazi u unutrašnji dio Sunčevog sustava, obilazi oko Sunca i vraća se u smjeru svojeg drugog fokusa.

Iako službena astronomija zasad ne potvrđuje da Zemlja kruži oko binarnog zvjezdanog sustava, neki znanastvenici ostavljaju takvu mogućnost jer većina zvijezda u svemiru jesu u binarnim ili trinarnim sustavima.

Dana 3. siječnja 2018. stanovnici kanadske provincije Britanske Kolumbije, u blizini kanjona Cheakamus, napravili su snimku u kojoj se isprva vidi jedno Sunce, no ubrzo dolazi do razdvajanja. Je li riječ o Nibiruu ili tek o optičkoj varki?

Podsjetimo na još neke ranije snimke koje su preplavile Youtube:

 

Izvor: dnevno.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *