full screen background image

VjERIDBA U ZADRUZI! Bora konačno PROSI MACU, evo i kada! (VIDEO)

--

Bora Santana i Miki Đuričić danas su Drvetu mudrosti otkrili šta su saznali, ko krije hranu. Pčelar je opleo i po Kristini Kockar sa kojom se sinoć posvađao, a Bora Santana po Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću.

Nakon ovoga, dotakli su se Borine ljubavi sa Macom Diskrecijom, a u tom trenutku iz šale Miki je pitao Santanu da li će praviti svadbu u najgledanijem rijaliti programu i predložio Bori da veri Macu u nedelju.

Poštena je poštena, još ako dođe u Železnik, ima da živi preko puta pošte – šalio se Bora.

Veri je! Ja kum, Saška kuma. Ja ću zakopati ratne sekira sa njom – rekao je Miki, koji je nakon ovoga želeo o svemu da čuje stav Drveta mudrosti.

Drvo podržava celu akciju. Imamo dogovor. Ruka-ruci! Čestitaj kumu. Od ovog trenutka Bora lreće u akciju priprema veridbe. U nedelju je veridba. Maca će biti prva dama Zadruge! – izjavilo je Drvo.

Bora Santana je bio presećan što čuje ovako radnoste informacije. Maca Diskrecija ranije danas izjavila je kako bi volela da sa Borom ide i na medeni mesec. Dok su bili u Rajskom vrtu, Maca Diskrecija priključila se Mikiju i Santani, zbog čega su oni izašli u dvorište. Miki je odmah otišao da pokuša da se pomiri sa Saškom Karan, kao što je obećao Bori, da bi bili srećni kumovi na veridibi.

Neću da ti pružim ruku. Ti i ja se ne svađamo. Budemo ok, a onda ti zaj*beš stvar – rekla je Saška.

Maca Diskrecija i Bora Santana, upoznali su se pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”. Iako su se u poslednje vreme često svađali i prebacivali jedno-drugom, ljubav je pobedila, a dokaz za to je i veridba koja će se dogoditi u nedelju.

Izvor: pink.rs

 

 

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *