full screen background image

Vozila si raspala kola i pjevala za 100 dindži: Saša Popović žestoko ponizio Lepu Brenu u emisiji!

--

U ono vrijeme kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, Breno, da znaš, pričao direktor “Granda” folk zvijezdi dok su ga svi gledali u čudu. Direktor “Grand produkcije” Saša Popović je žestoko isprozivao Lepu Brenu u emisiji ” Zvezde Granda specijal”, na zaprepašćenje svih prisutnih u studiju, a pjevačica mu nije odgovorila, već se samo kiselo nasmiješila.

Naime, sve se dogodilo kada je Brena gostovala u emisiji koja se poslije pauze od nekoliko mjeseci opet emituje na TV Prva. Kako u sklopu ovog šou-programa postoji kviz sa pitanjima koja su uglavnom u vezi sa životom estradnih ličnosti, jedno je glasilo kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Brena je dala tačan odgovor, što je Popoviću dalo šlagvort da krene da je žestoko proziva pred svima.

Saša: Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Zašto? Pa Brena je bila rokerka. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu ’78. godine, a ja pitam je l’ ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni. Kažu mi saradnici – ima jedna rokerka!

Brena: Čupava!

Saša: A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem… – pričao je Popović sve vrijeme pokušavajući pokretima da objasni da je Brena bila toliko velika, da ga je čak i zaklonila.

Brena: Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54.

Saša: Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio Slatki greh u ono vrijeme, a ti si radila na igrankama za sto dindži.

Brena: Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara.

Saša: Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u Slatki greh sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: “Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš”, prvi nastup 1989. godina, a ona kaže: “Nemam para”, a kao zarađivala 300.000 mjesečno. Koga ti varaš?

Ne varam nikoga – rekla je Brena, koju je Saša ostavio na miru nakon što ju je pošteno isponižavao iznoseći detalje iz njenog života koje niko do sada nije znao.

Ostali gosti, među kojima su bili Izvorinka Milošević, Ljuba Aličić i Peđa Medenica, bili su blago šokirani ovim dijalogom, koji su vodili stari saborci i vlasnici “Grand produkcije”.

Izvor: (Republika.rs)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *