full screen background image

VUK DLAKU MIJENJA, MILE SILU NIKADA – MASKE SU PALE : MILE PRIJETI, PRAVDA ODGOVARA !

--

DOSTOJANSTVENO I MIRNO TRAŽENJE  PRAVDE I ISTINE ZA NASTRADALOG  MLADIĆA DAVIDA DRAGIČEVIĆA IZ BANJA LUKE, NERVOZNI AUTOKRATA NIJE IZDRŽAO. PAR DANA PRED  SJEDNICU NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE ZAKAZANU ZA 10.MAJ.2018.GOD , NA TEMU RASVJETLJAVANJA UBISTVA DAVIDA DRAGIČEVIĆA MASKE SU PALE: MILE PRIJETI, PRAVDA ODGOVARA !

Na saopstenje Ministarstva unutrasnjih poslova nas odgovor je sledeci:
Niko od grupe Pravda za Davida, ni sam otac Davor Dragicevic nije rekao nikakvu klevetu na racun ovog Ministrastva i pojedinih pripadnika. Za sve receno postoje materijalni dokazi i svjedoci i sve to dokumentovano je i prosljedjeno van granica BiH. Nije nas posao da rjesavamo ono sto treba da rade ljudi iz Ministrastva, mi samo cekamo izvjestaj njihovog rada, da vidimo da li su spremni otkriti istinu. Ako nisu, onda ce ti dokazi biti predati na drugo mjesto, a ne njima .
Ukoliko podignu krivicnu prijavu, a mogu u ovom slucaju samo prijavu za klevetu, jer niko nije napao nikoga fizicki ili ucinio bilo kakvo djelo za ovih 42 dana, mi cemo odgovoriti kontra prijavom, sa slikama i dokazima , za pracenje, uhodjenje, uznemiravanje maloljetne djece i psihicko zlostavljanje. 
Grupa Pravda za Davida je grupa djece i samohranih roditelja i jedan otac kome je ubijeno dijete, voljela bih vidjeti tuzioca koji bi podigao tuzbu protiv tih ljudi, bez i jedne mrlje u proslosti, samo zato sto je neciji ego povrijedjen.

RADITE SVOJ POSAO , GOSPODO, PODIZITE OPTUZNICE PROTIV DILERA KOJI NAM PRIJETE DJECI I RASTURAJU DROGU, PROTIV UBICA KOJE NAM UBIJAJU DJECU, A NE PROTIV NARODA KOJI VAS PLACA. TOLIKO!

Izvor: helena.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *