full screen background image

Zenički manijak došao na policiju i zaprepastio sve onim što je rekao

--

Zenička policija obavila je razgovor sa 38-godišnjim Sarajlijom A. B., kojeg su građani prijavili da na Kamberovića polju u Zenici, svega nekoliko metara od najvećeg dječijeg igrališta u gradu čelika, još od ljeta, usred dana, gleda djecu i samozadovoljava se,saznaje Dnevni Avaz.

Obavili razgovor

Kako saznajemo u zeničkoj policiji, A. B. je tokom saslušanja tvrdio da nema nikakve veze s prijavljenim slučajevima. Osumnjičeni je rekao da je samo urinirao te da se nije samozadovoljavao gledajući u djecu.

S druge strane, samozadovoljavanju su svjedočili brojni prolaznici i majke djece. O njegovim seksualnim radnjama svjedočila je i 12-godišnjakinja, koja je to objavila na Facebooku. Djevojčica tvrdi da je on još ljetos bio svega dva metra od nje kada se na Kamberovića polju nalazila s prijateljicom. Kada se okrenula, ugledala ga je kako masturbira tik iza njih, sa svučenim hlačama do koljena, nakon čega su odmah pobjegle.

Roditelji oprezni

Istražitelji ujedno nastavljaju s prikupljem dokaza i razgovorima sa građanima. Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, kaže da su policijske patrole konstantno na terenu, te da su dobile konkretne i jasne zadatke kako bi se spriječili ovakvi slučajevi i zaštitili građani, posebno najmlađi. Zbog ovog šokantnog slučaja brojni roditelji na Kamberovića polju su na dodatnom oprezu dok se njihova djeca igraju na igralištu.

Stigle brojne potvrde

Zeničanka koja je upozorila na seksualnog manijaka, objavivši i njegovu fotografiju na Facebooku, ističe da je nakon objave priče u „Dnevnom avazu“ dobila brojne poruke majki koje su, također, svjedočile svemu što i ona.

– Javili su mi se brojni roditelji, pa i djevojčice, da potvrde ono čemu sam svjedočila. Dala sam i izjavu policiji. Svi su se „digli na noge“ da se pronađe. Neko ga mora znati, ne može živjeti ispod kamena. Vjerujem da će policija uraditi dobar posao – kaže naša sagovornica.

 

Izvor: bhdijaspora.net
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *