full screen background image

ŽESTOKA TUČNJAVA U LAS VEGASU: Khabib bacao na pod McGregora, davio ga i pobijedio, a onda je nastala MAKLJAŽA

--

Khabib je odmah uspio da baci Conora na pod, vezao mu je noge i imao je potpunu kontrolu borbe u prvoj rundi, ali nije napravio preveliku štetu McGregoru i nije bilo teških udaraca.

Šampion je uzdrmao McGregora sjajnim udarcem na početku druge runde i zatim ga je ponovo bacio na pod i potpuno je dominirao pogađajući ga žestoko na podu, ali se Irac uspio spasiti, ali je pokvareno nedozvoljenim koljenom udario Khabiba, no Dagestanac je imao prednost.

 

Treća runda donijela je nekoliko dobrih udaraca sa obje strane. Khabib nije bježao i dopuštao je McGregoru da ga pogađa, ali je i on često imao dobar odgovor. Ipak, Irac je imao više značajnih udaraca i ova runda je otišla na njegovu stranu, a ponovo je imao i nekoliko prljavih poteza držajući Nurmagomedova za rukavicu.

 

Bacanjem na pod Khabib je počeo četvrtu rundu. Uspješno ju je kontrolirao i Conor je predao meč u četvrtoj rundi, a zatim je nastao potpuni haos i tuča. Khabib je ušao u tuču u publici, a zatim se i u ringu desio obračun između dva tima.

Izvor: SB
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *