full screen background image

Zorica Marković zaprijetila Aleksandri Subotić: Doći će ti Ljuba, vidjećeš, celulitaro!

--

Aleksandra Subotić je optužila Zoricu Marković da je krala namirnice koje je ona kupila, a ovo je još jedna u nizu svađa zadrugara zbog hrane.

Subotićeva nije prestajala da viče i optužuje pjevačicu, pa je obezbjeđenje sve vrijeme stajalo u blizini kako bi spriječilo incident.

“Cijeli dan slušam šta pričaš, krala si moju hranu. Znaš mnogo dobro da si krala, lopove! Ženo matora!”, počela je da više Subotićeva.

“Mala, mnogo se ku.čiš, moraćeš da mi se izviniš za ovu laž. Lažeš, mala d.oljo! Koliko para primaš da ućutiš? Tražićemo snimak, ja ti ništa nisam uzela. Doći će ti Ljuba, pa ćeš vidjeti. J..aću ti mamu! Hoćeš li da te bijem ili ću da progovorim?”, vikala je Zorica.

“Dečko ti je p..er! Koliko parica primaš da ćutiš da ti je dečko p..er? Hoćeš da počnem da brojim Kaluđericu cijelu, ko te je sve j..ao? Dolazila si i kod mene u kafanu. Ko te sve tukao, celulitaro? Vise ti si.e do pupka, debela”, vikala je Zorica i razbila vrata kada je Aleksandra ušla u WC, pa joj je ulazila i u garderober.

Izvor: ekskluziva.ba
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *