full screen background image

KAKAV PREOKRET Niko, ali baš niko ne može vjerovati šta su sad napravili Vranješ i Karleuša

€20 free

Izvor blizak Ognjenu Vranješu tvrdi da je nogometaš platio 1.000 eura da bi koncert Jelene Karleuše gledao s najboljeg mjesta.

Nakon što su nekoliko mjeseci punili novinske stupce svojim ispadima i prepucavanjima, izgleda da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ odlučili zakopati ratnu sjekiru. Naime, nogometaš je navodno zakupio središnji separe na Jeleninom koncertu koji će se održati sljedeće sedmice u Beogradu, prenosi ”Kurir”.

€20 free

– Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao središnji separe, iz kog se najbolje vidi scena, a koji ga je koštao hiljadu eura. U cijenu je uračunato i piće za Vranješa i njegovih desetak prijatelja – rekao je izvor blizak Vranješu.

€20 free

– Ognjen je trenutno sa svojim timom u Poljskoj na pripremama. Idući četvrtak planira privatnim letom doći u Beograd – dodao je.

Podsjetimo, Karleuša i Vranješ našli su se u središtu pažnje zbog svoje navodne afere koja je uključivala eksplicitne poruke i fotografije. Šuškalo se i da je Jelenin suprug Duško Tošić zbog svega zamalo podnio zahtjev za razvodom, no to još nije potvrđeno.

Izvor: bhdijaspora.net

Loading..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *